Plus size model trdi, da so jo hudo kritizirali, ker je nosila TO obleko

27. avgust 2020

Plus size model trdi, da so jo hudo kritizirali, ker je nosila TO obleko

27. avgust 2020

Plus-size model Tess Holliday je podvomila v priljubljenost obleke s potiskom jagod.

Sporna obleka, ki jo je oblikovala Lirika Matoshi, je pred kratkim postala pravi hit na TikToku. To ne bi bilo nič nenavadnega, če pred meseci ne bi uporabniki kritizirali Tesse, ko jo je oblekla.

Kot pravi, se je po zaslugi te obleke januarja znašla na seznamu najslabše oblečenih žensk, zdaj pa ko jo nosijo suhice, je nenadoma postala must-have.

»Naša družba sovraži debele ljudi, zlasti ko zmagujemo,«

je zaključila.

Kot je zapisala v sporočilu, ki ga je poslala Insiderju, se je na podelitvi Grammyjev v tej obleki počutila kot princesa. Celo oboževalci so hvalili njen videz. Vse pa se je premenilo nekaj tednov kasneje, ko se je znašla na seznamu najslabše oblečenih žensk.

https://www.instagram.com/p/CD-L6ZOpd_x/

»V glavnem me ne briga, kaj govorijo o meni, še posebej ko gre za to, kaj nosim, zato sem poskušala vse prezreti. Začelo pa me je motiti pred kratkim, ko je obleka postala viralni hit. Poznam veliko ljudi, ki so prem meseci trdili, da sem nosila grozno obleko, zdaj pa jo hvalijo,«

je pojasnila.

Mnogi so na družbenih omrežjih opozorili, da niso našli seznama, po katerem bi bila razglašena za najslabše oblečeno, in da jo modni portali večinoma hvalijo, ko gre za njen slog.

»Vsi ste namerno ignorirali pomemben del mojega sporočila! Družba se obnaša do debelih ljudi, kot da so nevidni,«

jim je odgovorila.

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close