Po 14. letih je vsega KONEC! Oboževalci so šokirani …

09. september 2020

Po 14. letih je vsega KONEC! Oboževalci so šokirani …

09. september 2020

Najbolj znani resničnostni šov vseh časov se poslavlja …

Kim Kardashian je v torek z objavo na Instagramu šokirala oboževalce, saj je zapisala, da je po 14. letih najbolj znani resničnostni šov Keeping Up with the Kardashians, končuje.

Šov, ki je omogočil Kim ter njeni družini, da so začeli svoje kariere v svetu mode, lepotne industrije, bo zadnjo sezono predvajal v začetku prihodnjega leta.

Razlogov za tako odločitev ni znana, vendar je E! v izjavi zapisal, da spoštuje odločitev družine, da živi življenje brez njihovih kamer.

V zadnjih letih je kar nekaj članov klana Kardashian Jenner izrazilo željo, da odide iz šova, nazadnje je to želela najstarejša Kourtney. Kim je prav tako preživljala turbolentno leto. Ukvarjala se je z duševnim zdravjem ter napovedano predsedniško kampanjo moža Kanyjea Westa, kar je zelo obremenilo njen zakon.

V oddaji so skozi leta predstavili vse ključne dogodke, tako karierne, kot zasebne. Med drugim obe poroki Kim, oboroženi rop v parizu, razpad Khloejinega zakona z Lamarjem Odomom in spremembo spola Brucea Jennerja v Caitlyn.

V sporočilu, ki ga je Kim objavila v torek, je zapisala:

»Za naše neverjetne oboževalce – s težkim srcem smo se kot družina odločili, da rečemo na svidenje oddaji Keeping Up with the Kardashians. Po 14. letih in 20. sezonah, v katerih smo posneli na stotine epizod ter spin-off oddajah, smo nadvse hvaležni vsem, ki ste nas gledali vsa ta leta – v dobrih in slabih časih, s solzami, srečo, številnimi odnosi in otroki. Za vedno bomo hranili čudovite spomine in nešteto ljudi, ki smo jih srečali na tej poti. Hvala tisočem posameznikom in podjetjem, ki so bili del te izkušnje.«

Foto: Instagram, Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close