Po 40. letu imam lepšo kožo kot pri 20-ih! (ISKRENA IZPOVED)

19. oktober 2020

Po 40. letu imam lepšo kožo kot pri 20-ih! (ISKRENA IZPOVED)

19. oktober 2020

Sedaj je njena koža videti deset let mlajša. Preberite, kako ji je uspelo.

Ste že našle eliksir mladosti za kožo na obrazu? No, priznam, da ga dolgo časa tudi sama nisem našla. Morda predolgo. Nihče mi ni povedal, kako koža pravzaprav deluje, kaj vse se odvija pod številnimi plastmi znotraj kože in na kakšen način jo nahraniti, da bi bila ponovno videti sveža, mladostna in prožna.

Ups, pozabila sem se predstaviti, saj tako hitim s pripovedovanjem zgodbe, ki jo najverjetneje delite z mano. Ime mi je Katja, stara pa sem 45 let. Zavedam se, da ne bom več dvajsetletnica s popolnimi porami. Mi je pa kljub temu uspelo, da so gube na mojem obrazu vse manj izrazite, tako tiste na čelu kot okoli oči in ust. Sedaj je moja koža videti najmanj deset let mlajša. Ne dovolim namreč, da bi bila moja koža videti postarana. Obstajajo super rešitve, ki niso drage, boleče in dolgotrajne.

Zaščita pred soncem, zdrava hrana, veliko vode – je to res dovolj?

Najbrž tudi ve nenehno prebirate članke na spletu, ki govorijo o tem, kako na naraven način skrbeti za kožo in jo negovati od znotraj. Neizpodbitno je, da dolgotrajno sončenje, kajenje in onesnažen zrak močno vplivajo na kožo, saj poškodujejo kolagen in elastin v povrhnjici, ki sta ključna za prožnost in elastičnost kože.

Vsak dan sem spila najmanj tri litre vode, da bi hidrirala kožo od znotraj, izogibala sem se soncu in jedla veliko zdrave hrane, kot so ovseni kosmiči in sadje, saj vsebujejo veliko hranilnih snovi za kožo. Kljub vsemu trudu, sem še vedno čutila, da nekaj manjka. Moja koža je bila še vedno suha in zategnjena, imela sem nenehno rdečico, popokane drobne žilice, vidne gube, sivkast ten kože in upadel obraz, kot lahko vidite na spodnji fotografiji.   

Invazivne metode pomlajevanje kože so drage in trajajo kratek čas

Ne morem vam opisati svoje jeze ob dejstvu, da sem toliko časa in denarja namenila raznim kozmetičnim metodam, kot so diamantni pilingi, pomlajevalne metode z laserjem in glajenje gub s hialuronsko kislino. Terapije v kozmetičnih salonih so kljub vrtoglavim vsotam učinkovale le krajši čas.

Moja koža je nekaj tednov po tretmaju postajala vse bolj suha in razdražena. Zdaj vem, da je koža na obrazu zelo občutljiva na invazivne metode pomlajevanja. Kaj bi šele bilo, če bi se odločila za botoks ali kirurški lifting obraza. Ti dve metodi invazivno posegata v globlje plasti kože, poleg tega pa so rezultati vidni le nekaj mesecev. Zato sem iskala cenovno ugodnejšo možnost brez bolečih posegov in tratenja časa.

Poplava krem na tržišču – popolna zmeda in iskanje prave

Želela sem si kozmetični proizvod, ki bi moji koži na obrazu nudil optimalno vlaženje in hranilnost ter zagotovil prožnost in mladosten videz. Ob tem sem ugotovila, da na trgu kozmetičnih proizvodov za pomlajevanje vlada popolna zmeda. Preizkusila sem veliko krem, tudi tistih najdražjih, ki so v reklamah zagotavljale čudežne spremembe.

Ko sem se bolje poglobila v sestavine kupljenih krem, sem spoznala marsikaj zanimivega. Čeprav blagovne znamke oglašujejo izdelke z določenimi sestavinami, ki so res učinkovite, je teh sestavin v kremi v resnici tako malo, da ne morejo dobro učinkovati. Preizkusila sem še izdelke, ki niso namenjeni celostni pomladitvi obraza, temveč samo vlaženju ali spodbujanju nastanka kolagena. Žal tudi tu nisem imela sreče. Nekateri izdelki so vsebovali tudi agresivne sestavine, kar je še dodatno dražilo mojo kožo in povečalo videz gubic, saj je bila koža suha in razdražena.

Odkrila sem optimalno razmerje sestavin za celostno pomladitev obraza

Ko sem pri iskanju eliksirja mladosti za kožo na obrazu skoraj obupala, sem povsem slučajno po priporočilu prijateljice odkrila serum Swiss-Power. Mislila sem si:

“Ah, že spet ena krema, ki obljublja nemogoče.”

 Kljub pomislekom sem se odločila, da serum vendarle preizkusim. Moje zanimanje je povečala tudi formula naravnih sestavin in drugih učinkovin, zato sem izdelku dala priložnost. No pa ste izvedeli mojo skrivnost za mladostno, napeto in sijočo kožo na obrazu. Poglejte, kako mladostno izgleda moja koža na fotografiji spodaj!

Sestavine v serumu

Naj vam povem nekaj več o sestavinah v serumu, ki v optimalnem razmerju in intenzivnem kompleksu prinašajo rešitev za celostno pomladitev obraza. Prodirajo namreč v najglobje plasti povrhnjice, vlažijo kožo in hkrati spodbujajo proizvodnjo kolagena in elastina ter zato odpravljajo gube ter tanke linije na celični ravni.

Olje grozdnih pešk: naravna sestavina, ki dokazano zmanjšuje globoke gube in drobne linije za 60 odstotkov. Kožo obnavlja in krepi tkiva celic.

Koencim Q10: upočasnjuje izgubo hialuronske kisline v koži, ščiti pred oksidacijo celic in preprečuje razkroj kolagena v koži.

Kolagen: Spodbuja obnovo celic v globljih slojih kože in ohranja čvrsto kožno pregrado.

Hialuronska kislina: globinsko vlaži kožo z zadrževanjem vode v tkivih.

Čebelji vosek: obnavlja naravne lipide v zgornjih plasteh kože in vzdržuje zaščitno pregrado, ki kožo ščiti pred zunanjimi poškodbami.

Elastin: daje koži sposobnost raztezanja in jo vrača v njeno prvotno obliko, zato koža na obrazu ni upadla in povešena.

Kaj se je zgodilo po preizkusu seruma?   

Aktivni serum Swiss-Power proti staranju kože in preprečevanju gubic uporabljam še danes. Od preizkušanja izdelka je minilo že dobro leto. Serum s krožnimi gibi nanesem na obraz in vrat vsako jutro in zvečer pred spanjem ter pustim, da učinkovita švicarska formula opravi svojo nalogo. Prve rezultate sem opazila že po 28 dneh uporabe. Še vedno se ne morem navaditi na nov in svež videz moje kože, rezultati pa se še kar nenehno izboljšujejo.

Serum Swiss-Power zagotavlja hitre rezultate, saj s svojimi učinkovinami prodira globlje v kožo, kjer skrbi za optimalno hidratacijo, proizvodnjo kolagena in elastina ter posledično s tem izboljša teksturo in ten kože. Moja koža na obrazu je bolj mehka in sijoča ter mi daje mladosten videz, saj postaja vse bolj prožna in čvrsta. Gubice so vedno manj vidne, prav tako se je popravila nadležna rdečica in pigmentirani madeži, ki sem si jih pridelala zaradi nastavljanja sončnim žarkom.

Kje lahko kupim Serum Swiss Power v Sloveniji?

Dobra novica je ta, da ima sedaj Swiss Power tudi svojo uradno spletno trgovino v Sloveniji, kjer lahko naročite Serum Swiss Power po 50% znižani promocijski ceni. Ker rezultati govorijo za sebe ponujajo tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja tako, da je nakup popolnoma brez tveganja!

Foto. Profimedia, Swiss Power

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close