Po diplomo prišel v “veličastni” obleki iz vrečk za smeti

01. december 2021

Po diplomo prišel v “veličastni” obleki iz vrečk za smeti

01. december 2021
Avtor: Facebook

Mladenič, ki si ni mogel privoščiti tradicionalne halje za prejem diplome, je prišel na podelitev v lastni verziji te sicer svečane oprave.

Študent se je znašel v zagati, ko je ugotovil, da si ne bo mogel privoščiti halje za svojo podelitev diplome, zato si je izmislil svojo verzijo, ki je bila na podelitvi označena za ”veličastno”.

Will Radford, 23-letni študent nikakor ni mogel upravičiti 246 funtov vrednega nakupa ogrinjala, kape in halje, vendar je še vedno želel biti del podelitve diplom – sam je prejel diplomo iz fotografije na Univerzi Glouchtershira.

Zato se je odločil, da si bo naredil svojo haljo – iz vrečk za smeti. Končen izdelek je bil neverjeten, črna plastika ga je pokrivala od glave do peta.

Will je svojo opravo označil za “trditev’‘, britanski slikar Peter Edwards pa je njegovo opravo pohvalil v svojem govoru po prejemu svojega doktorata iz umetnosti.

Avtor: Youtube

Za The Sun je Will povedal: “Bila je res draga in bila je taka škoda, da po vsem tem nisem uspel nadeti halje in ogrinjala. Povedal sem nekaj prijateljem in zdelo se jim je noro smešno. Je neke vrste trditev, bi rekel, dovolj sem že plačal za študij.”

Will je še razložil, da je študij končal že pred letom, a je bila podelitev zaradi novega koronavirusa zamaknjena.

Bil sem brezposeln skoraj celotno lansko leto, ko sem končal s študijem. Ravno sem se na novo preselil in živim od svojih zadnjih 100 funtov. Res si je ne morem privoščiti, ne pretiravam,” je še nadaljeval.

Peter Edwards, ki je bil eden izmed govorcev na podelitvi je povedal: “Pozdravljeni vsi, ničesar nisem pripravil, ampak bi rad izrekel čestitke mladeniču v vrečah za smeti, menim, da je bilo veličastno.”

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close