Po štirih letih se vrača najbolj odmevna modna revija Victoria's Secret!

06. marec 2023

Po štirih letih se vrača najbolj odmevna modna revija Victoria's Secret!

06. marec 2023
Foto: Profimedia

Končno bomo spet lahko vzdihovali ob pogledu na fantazijske kreacije in dih jemajoče spodnje perilo.

Priljubljena blagovna znamka spodnjega perila je med svojim konferenčnim klicem o zaslužku za leto 2022 naznanila, da se bo njihova odmevna modna revija letos po štiriletnem premoru vrnila z nekaj spremembami.

Znamka, ki je bila deležna kar nekaj kritik na račun “presuhih in preveč popolnih manekenk”, si sicer v letih od zadnje modne revije leta 2018, ko so zabeležili najnižjo gledanost vseh časov, prizadeva za vključevanje žensk različnih oblik, ras in starosti. Med njihovimi modeli so se tako med drugim znašli dekle z Downovim sindromom, transseksualni model in nogometna zvezdnica.

Foto: Profimedia

“Moda je posel sprememb. Moramo se razvijati in spreminjati, da bi rastli. S tem v mislih smo se odločili, da ponovno razmislimo o tradicionalni modni reviji Victoria’s Secret. V prihodnje ne verjamemo, da je omrežna televizija prava izbira,” so povedali maja 2019.

“V letu 2019 in pozneje se osredotočamo na razvoj vznemirljive in dinamične vsebine ter nove vrste dogodkov, ki bodo predstavljeni na načine, ki bodo premaknili meje mode v globalni digitalni dobi. “

Foto: Profimedia

Blagovna znamka spodnjega perila je svojo modno revijo prvič predstavila leta 1995 in med zvezde izstrelila največja imena modne industrije, kot so Heidi Klum, Karolina Kurkova, Adriana Lima, Alessandra Ambrosion, Miranda Kerr in druge.

Ali bodo te še vedno del slavne modne revije, naj bi bilo znano ob koncu letošnjega leta.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close