Kaja Flisar / 18. maj 2023

Po “tihem luksuzu”, prihaja trend bogatih mamic!

Že nekaj časa nazaj je družbena omrežja preplavil trend tihega luksuza, ki v ospredje postavlja odlično krojena oblačila, izdelana iz vrhunskih materialov, ki pa nimajo nikakršnih logotipov in napisov. Zdaj se je ta trend še nadgradil s terminom “bogatih mamic”.

Gre za enako estetiko kakovostnih modnih kosov, ki pa so jim dodani vpadljiv nakit in dizajnerske torbice. Kljub temu na njih ne boste videli logotipov, ki bodejo v oči. Torbe za “bogate mamice” so malce bolj skromne in kar je še pomembneje – funkcionalne, kar mamam omogoča, da v njih nosijo vse bistvene stvari, ko so na poti.

“Bogate mamice” od doma nikoli ne gredo brez finega nakita in luksuzne ure, nadete na roko, v kateri nonšalantno nosijo svoj telefon ali lonček s kavo. Vzemimo na primer na videz preprosto opravo Gisele Bündchen, ki jo je povzdignila z žametno Saint Laurent torbico in decentnim nakitom. Ljubiteljica kratic YSL je tudi kraljica klasičnega stila Angelina Jolie, ki je eleganten črn outfit popestrila z veliko torbo omenjene znamke. Seveda ne moremo niti mimo Katie Holmes, ki s svojimi šik opravami vedno postavlja nove trende.

Poiskali smo nekaj kosov, s katerimi lahko poustvarite njihov stil in energijo “bogate mamice”.

Gisele Bündchen

Za obvladovanje tega videza, so bistvene nevtralne barve. Bel outfit od glave do peta bo deloval izjemno šik, če mu dodate še svetlo torbico in nekaj zlatega nakita. Seveda ne pozabite niti na prefinjeno uro, ki bo krasile vaše zapestje.

Foto: Profimedia

Katie Holmes

Katie Holmes dokazuje, da se lahko klasične kavbojke z izjemno kul blazerjem spremenijo v pravo umetnino. Če k njim dodate še puli ali bluzi v enaki barvi, bo doza elegance še večja. Za piko na i ne pozabite na elegantno torbico, ki ne sme biti premajhna ali prevelika in čevlje s peto, ki bodo podaljšali vaše noge.

Foto: Profimedia

Angelina Jolie

Nikoli ne podcenjujte moči popolnoma črnega videza! To jasno pokaže Angelina Jolie, ki ga je dodala s pravimi dodatki – velikimi sončnimi očali, dizajnersko torbo in nakitom. Prefinjena in neustrašna mamica na pohodu!

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close