Znana prevarantka bo iz hišnega pripora snemala TV serijo 

27. januar 2023

Znana prevarantka bo iz hišnega pripora snemala TV serijo 

27. januar 2023
Foto: Profimedia

Obtožena zloglasna prevarantka Anna Sorokin kmalu prihaja tudi na male ekrane. 

Pred časom smo pisali, da ima Anna Sorokin, javnosti poznana pod svojim prevarantskim imenom Anna Delvey, po prestajanju zaporne kazni še vedno visoke cilje in pravi, da še vedno živi bolje kot vsi drugi.

Kot kaže, ji zares uspeva – njene velike želje o svoji resničnostni TV seriji, v kateri bi ob večerji gostila največja svetovna imena in z njimi vodila pogovore, se bo uresničila.

Foto: Profimedia

Drage večerje z bogataši

Čeprav je 32-letnica še vedno v hišnem priporu zaradi kršenja vize, pa je podjetje Butternut že naznanilo, da se bodo v njenem manhattenskem stanovanju prirejale večerje, na katere bodo povabljeni zvezdniki in bogataši, s katerimi bo (brez vnaprej napisanega scenarija) govorila o svoji prevarantski preteklosti, svojem ugledu kot prevarantka, izolaciji zaradi hišnega pripora in njenih prizadevanjih, da si popravi ugled. Serija bo imela naslov “Delvey’s Dinner Club”, zaenkrat pa še ni znano, kdaj bo izšla.

“Nič se ne more primerjati z izkušnjo, ko se zbere izbrana skupina prijateljev, ki si delijo življenjske zgodbe in uživajo v odličnem kulinaričnem doživetju.”

Anna Sorokin v izjavi za medije
Foto: Profimedia

Na seznamu ljudi, s katerimi želi obedovati, so sekretar za domovinsko varnost Alejandro Mayorkas, Madonna, Elon Musk, srbska umetnica Marina Abramović, odvetnik in nekdanji državni sekretar Cyrus Vance, pisateljica Ottessa Moshfegh in osovraženi (in trenutno v hišnem priporu zaradi goljufije) direktor kriptovalut Sam Bankman-Fried.

Sorokin pravi, da se veseli te izkušnje in dejstva, da bo lahko javnosti pokazala utrinek avtentične Anne. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close