Počutim se kot 20-letnica, moja koža pa…

30. november 2020

Počutim se kot 20-letnica, moja koža pa…

30. november 2020

Že nekaj časa opažam, da se zbujam nekako drugačna. In to ne v dobrem pomenu besede. Ko se zjutraj pogledam v ogledalo v kopalnici, opažam spremembe, ki jih prej nisem zaznala – ali pa jih nisem hotela videti. Kakorkoli, nekje po 35. letu moja koža nikakor ni več enaka kot je bila.

Najprej sem to pripisovala utrujenosti in premalo spanja, zdaj pa si moram priznati, da so pač tukaj. Leta. Tista, ki se že začenjajo poznati na obrazu, čeprav se še vedno počutim kot dvajsetletnica. A je očitno prišel čas, ko bom morala malce več skrbi posvetiti svoji koži, da jo ohranim čim dlje mladostno in upočasnim njeno staranje.

Dejstvo je, da je naša koža po 35. letu starosti v najbolj aktivnem obdobju, tako kot me. S hitrim tempom življenja pa je izpostavljena številnim zunanjim in notranjim dejavnikom, ki ji ne delujejo ravno v prid.

Eden glavnih vzrokov za prezgodnje staranje kožnih celic so prosti radikali. To so škodljive molekule, ki nastajajo predvsem zaradi UV-žarkov, onesnaženega ozračja, nezdravega življenjskega sloga (kajenje, uživanje alkohola, stres, pomanjkanje spanja) in stresa. Tvoja koža se pred njimi ščiti z naravnimi, koži lastnimi antioksidanti. Slaba novica pa je, da koncentracija teh antioksidantov z leti vse bolj upada in tako ima naša koža vedno manj naravne zaščite.

Ko koža kliče na pomoč

Takrat je čas, da posežemo po zanesljivem orožju v boju proti prvim znakom staranja. To prihaja v obliki nove obrazne nege Kozmetike Afrodita, ki sledi potrebam, ki jih ima naša koža v najbolj aktivnem obdobju.

Nova linija Q10 BOOST namreč vsebuje antioksidante, ki učinkovito nevtralizirajo škodljive proste radikale in ki jih naši koži ravno v tem obdobju začne primanjkovati. Ravno zaradi slednjega je Q10 BOOST nega, bogata z antioksidanti, nepogrešljiva v moji, kmalu pa tudi v tvoji, dnevni lepotni rutini.

Dvojna moč delovanja za dvojni ANTI-AGE učinek

Q10 BOOST je idealna nega po 35. letu, saj vzpostavlja učinkovito zaščito pred staranjem, gladi linije in gube ter zagotavlja bolj napeto in mladostno sijočo kožo. Vsebuje namreč dva izjemna antioksidanta, koži lasten KOENCIM Q10+ in VITAMIN E v enkapsulirani obliki, ki poskrbita za dvojni ANTI-AGE in vidni pomlajevalni učinek!

Ta antioksidanta sta najpomembnejša dejavnika v boju proti staranju kože. Sta naravno prisotna v skoraj vsaki človeški celici, a njuna količina z leti vse bolj upada. Gre torej za popolnoma naravni, koži lastni sestavini, ki ju vsebujeta tudi obe kremi iz linije Q10 BOOST. Z redno uporabo tako nadomestiš njuno upadanje in okrepiš povsem naravne zaščitne funkcije tvoje kože.

Antioksidanti v boju proti staranju kože

Koži lasten KOENCIM Q10 koži pomaga uravnovesiti njeno naravno antioksidativno raven, preprečuje prezgodnje staranje kože in zmanjšuje globino gub.

VITAMIN E v enkapsulirani obliki, ki je inovacija, ki prihaja iz Kozmetike Afrodita, pa deluje izrazito antioksidativno. V kremi se nahaja v obliki majhnih rdečih mili-kapsul, ki jih z masažo ob nanosu »raztopiš« ter tako aktiviraš tik pred absorbcijo v kožo. Vitamin E vzpostavi učinkovito ANTI-AGE zaščito, ščiti celice tvoje kože pred oksidacijo ter ohranja njihovo sposobnost vezave vlage. Tako naredi tvojo kožo tudi bolj vlažno in izboljšuje njeno elastičnost.

Linija Q10 BOOST za mladostno kožo

KREMA ZA NORMALNO DO MEŠANO KOŽO deluje izrazito antioksidativno in pomlajevalno. Je hitro vpojna in izjemno vlažilna, tvojo kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem zaradi delovanja prostih radikalov, hkrati pa gladi že nastale linije in gube ter zagotavlja bolj napeto in mladostno sijočo kožo.

Če je tvoja koža suha, pa bo KREMA ZA SUHO KOŽO s svojo intenzivno hranljivo formulo spodbudila obnovo kožnih celic in vzpostavila učinkovito anti-age zaščito. Opazila boš učinek korekcije gub, tvoji koži pa bo zagotovila zdrav sijaj in mladosten videz.

Največji učinek izbrane kreme Q10 BOOST boš dosegla, če jo vmasiraš z 1─2 min masažo. Na tak način raztopiš in aktiviraš rdeče mili-kapsule vitamina E ter hkrati spodbudiš mikrocirkulacijo kože. Q10 BOOST naj tako postane tvoja vsakodnevna spremljevalka na poti ohranjanja sveže, mladostne in elastične kože. Da se boš zjutraj še dolgo z veseljem pogledala v ogledalo!

Izjemno ponudbo izdelkov Kozmetika Afrodita si lahko ogledaš in kupiš v njihovi spletni trgovini.

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close