Poglejte, kako razkošno je živel slavni zvezdniški par

16. januar 2022

Poglejte, kako razkošno je živel slavni zvezdniški par

16. januar 2022
Foto: Profimedia

Dakota Johnson in Chris Martin sta prodala prestižni dvorec v Malibuju. Ljubitelja hišnih zabav sta se tako poslovila od svojih slavnih sosedov, Matthewa McConaugheya, Pink in Gerarda Butlerja.

Chris Martin in Dakota Johnson sta našla nov košček raja. Skoraj leto dni po tem, ko sta se vselila v slabih 13 milijonov evrov vredno domovanje v Malibuju, sta ga prodala in si z izkupičkom kupila nov dvorec, le nekaj ulic vstran. “Chris Martin je za svojo hišo dobil zelo dobro ponudbo, ki je za skoraj 2 milijona evrov višja od prodajne cene,” je povedal vir, ki je blizu paru.

Njuna nova vila jima nudi več zasebnosti, kljub temu pa je še vedno na zelo priljubljeni lokaciji. Dokaz za to so njuni slavni sosedi. V isti ulici imajo svoja domovanja Gerard Butler, Pink in Matthew McConaughey.

Foto: Profimedia

Kdo je kupil njuno 5000 kvadratnih metrov veliko vilo, ni znano. Dejstvo pa je, da je v roke dobil pravi dvorec. Od njega namreč vodi pot do zasebne plaže, ima šest spalnic in kar devet kopalnic. Tudi za goste je poskrbljeno. Njim je namenjena posebna, dvonadstropna hišica z igralnico, bazenom in wellnessom ter celo posebnim prostorom, ki je namenjen peki na žaru.

Kuhinja – sanje vsakega kuharja

Od zelo trendovskega umivalnika, do masivnega kuhinjskega otoka, ki ima vgrajeno vinsko vitrino – o takšni kuhinji sanjajo najboljši kuharji.

Foto: Profimedia

Svetla oaza miru

V kopalnici so združeni elementi podeželja in sodobnih trendov. Kaj pravite na ogromno samostoječo kad z razgledom na čudovito pokrajino? Popolna sprostitev po napornem dnevu.

Foto: Profimedia

Udobje in eleganca

Dnevni prostor je tako prijeten, da bi v njem lahko preživeli ure. Potrebujemo samo dobro knjigo in kozarec vina. Posebno toplino dnevni sobi dajejo lično zložena drva in kamin, ki ob zimskih večerih pričara pravljično vzdušje.

Foto: Profimedia

Zelena idila

Tudi zunanji del hiše na zaostaja za luksuzno notranjostjo. Chis in Dakota sta prosti čas preživljala na oblazinjenih foteljih ob odprtem ognjišču in za veliko zunanjo mizo gostila svoje slavne prijatelje.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close