Kaja Flisar / 15. december 2022

Poiskali smo najlepše in najtoplejše skibucke te sezone

Pred dnevi nas je razveselil prvi sneg in mnogi se že veselijo sankanja na bližnjem hribu ali smučanja na najljubšem smučišču. Poleg sank in smuči, za zimske dogodivščine seveda potrebujemo tudi primerna oblačila in obutev.

Poleg toplih puloverjev in modnih dodatkov, kot so šali in kape, ne smemo pozabiti tudi na toplo obutev. Tukaj na svoj račun pridejo skibucke! Ko gre za čevlje za sneg, sta udobje in toplota na prvem mestu, seveda pa ne smemo pozabiti tudi na to, da so videti karseda dobro.

Foto: Instagram

Neprepustni materiali, kot sta neopren ali najlon, ki nas bosta zaščitila pred snegom ali dežjem, ter toplo umetno krzno so večinoma nepogrešljiv del različnih modelov škornjev, prav tako pa je pomemben vzdržljiv gumijast podplat.

Foto: Instagram

Trendovske skibucke so nepogrešljive za obisk apres ski-ja po uživanju v snežnih športnih aktivnostih, lahko pa so tudi odličen dodatek k trendovskemu zimskemu outfitu v mestnem okolju.

Foto: Instagram

Izbrali smo nekaj najlepših modelov snežnih čevljev iz aktualnih kolekcij, med katerimi so tudi eni iz Zarine nove smučarske kolekcije, ki je že postala pravi hit med cenovno ugodno smučarsko opremo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close