Poletje v mestu: top 10 krem z UV zaščito, ki ne pokvarijo ličil

31. maj 2019

Poletje v mestu: top 10 krem z UV zaščito, ki ne pokvarijo ličil

31. maj 2019

Inovativne formule losjonov/krem z SPF zaščito so že pometle s skrbmi, da bi se nam zaradi njih lahko razmazal make up. Še več, napredne formule koži omogočajo celo dodatne koristi!

Naj sije sonce, ali pa naj bo vreme oblačno: škodljivi UV žarki v zraku ne glede na vreme ves dan delujejo na izpostavljeno kožo ter jo s tem prehitro postarajo.

Ali pa povzročijo na daljši rok tudi resnejše, zdravstvene težave in bolezni sodobnega časa, kot je melanom oz. kožni rak. Premalo je samo nanesti tekočo podlago ali dnevno kremo z SPF zaščito, v upanju, da bosta prestregli škodljive sončne ‘izstrelke’.

Uporabljati bi morale – in to čez že nanešena ličila – še eno plast t.i. ‘total screen’ varovalnega izdelka proti UV žarkom, ki vsebuje najmanj 30, 40, še raje pa kar 50 SPF.

Nove, inovativne formulacije poletnih losijonov/krem z SPF zaščito pred UV žarki so že pometle z vsemi našimi skrbmi, da bi se nam npr. utegnila zaradi njih šminka razmazati. Še več, te napredne formule uporabnicam omogočajo dodatne koristi: koži obraza ves dan dodajajo vlago in lep lesk.

Odočite se za novega favorita ali preizkusite celo tistega, ki se baha kot največja inovacija leta. Letos res nimate izgovorov, da ne bi primerno poskrbele za kožo svojega obraza – in kar verjemite, ob nanosu novih formul na kožo boste zelooooo uživale! Prijetne so na otip, božansko dišijo, občutek po vpitju v kožo je božasnki, kot da sta izdelek in koža postala eno.

D. S.

Foto: beauty znamke

Style. Več novic

New Report

Close