Poletna pričeska, ki je trenutno najbolj popularna!

‘Space buns’ so osvojili najprej glasbene festivale, kot je Coachella, to poletje pa bodo preplavili mestne ulice!

Iskreno mislim naslednje: bodisi vam bo takoj všeč, bodisi boste ob njej zavili z očmi, ker vas bo še najbolj spominjala na tiste animirane miške z Instagrama ali Facebooka (saj veste, aplikacija, ki vam doda ušesa ali kaj podobno bizarnega in se je, prav tako bizarno, hitro prijela celo med osebki srednjih let, ki bi jim vendarle pripisali malce več resnosti).

Kakorkoli že pa je tu poletje, čas, ko je precej več dovoljeno kot ponavadi in otresti se resnosti je celo zaželeno. To lahko dosežete tudi s pomočjo spremembe pričeske! Ta je sicer izrazito najstniška in nas bo spomnila na Mini Miško ali pa na dneve v šolskih klopeh v nižjih razredih osnovne šole, a kaj hočemo, ta frizura se je pojavila že lani, dekleta so jo nosila na vseh glasbenih festivalih in grozi nam, da bo preplavila ulice to poletje!

Dvojna figa, po ena na vsaki strani glave oziroma s tujko ‘space buns’ je po podatkih Pinteresta tista frizura, ki so jo uporabniki največkrat delili med sabo. Sprva smo to pričeko videvali predvsem na glasbenih festivalih, že kmalu pa so jo ženske vseh starosti uvrstile na svoj redni beauty program. Predvsem pa bo letos dvojna figa pravi hit poletja, zato jo boste res težko spregledali!

Je praktična in zelo primerna za vroče poletne dni, ko bi radi z obraza umaknili čim več las, da nam ne bi bilo še bolj vroče. Zelo hitro jo lahko nareedimo, v le nekaj korakih, kar dokazuje tudi tutorial na tej Youtube strani. Za tiste, ki nimajo dovolj dolgih las ali ne dovolj goste, dekle v tem tutorialu prikaže, kako zadevo rešiti s pomočjo lasnih vstavkov.

Lahko jo nosite na več načinov, figi spletete trdno ali pa pustite, da je del las spuščen ob strani. Če imate lase bolj redke in jih ne morete oviti v pošteno figo, si pomagajte s t.i. ‘krofkom’ za figo, ki ga dobite v vsaki drogeriji v različnih velikostih. Seveda morate kupiti dva, za vsako stran enega.

In še priporočilo: če ste prekoračile 30. leto oziroma tudi prej, v kolikor nimate res ljubkega (in predvsem okroglega) obraza z dekliškimi potezami, potem za božjo voljo opustite vsak poskus, da bi hodile s to frizuro po svetu – videti bo nadvse patetično… Predstavljajte si recimo to pričesko na nekom, ki ima podolgovat, asimetričen obraz… ali na njem že kar kopico gub. Najboljše, da vprašate moške, kaj mislijo o tem. Dali vam bodo brutalno iskrene odgovore!

 

Foto: YouTube, Pinterest, All Things Hair, Instagram

 

New Report

Close