Poletne ‘it’ frizure po izboru zvezdnic in modnih deklet

21. junij 2019

Poletne ‘it’ frizure po izboru zvezdnic in modnih deklet

21. junij 2019

Od nove barve do nove dolžine las, nekatare slavne stilske ikone so že spremenile frizuro pred poletjem in dosegle svež videz. Njihove pričeske krasi preprostost, ki si jo boste še same zaželele

Začetek nove sezone je popolno obdobje za spremembo videza. Da bomo popestrile garderobo, smo že uspele najti najbolj trendi poletne kose oblačil, obutve in modnih dodatkov, številna ‘it dekleta’ pa bodo oziroma so že poskrbele še za naš navdih pri lepotnih videzih.

Sophie Turner (@georgieeisdell)

Ko iščemo učinkovito osvežitev ‘looka’, ki bo zaznamovala vstop v novo sezono, se sprememba frizure izkaže kot eden od izborov, s katerim ne moremo zgrešiti. To metodo rade uporabijo tudi mnoge zvezdnice in slavne ženske. Od nove barve do nove dolžine, nekatere stilske ikone so že spremenile frizuro pred vstopom v poletje in s tem dosegle svež videz. Njihove nove pričeske krasi preprostost, ki si je boste tudi same zaželele.

Nina Dobrev (@riawna)

Čeprav za imenitno ostriženimi ter pobarvanimi lasmi znanih modelov, igralk in pevk, ki so se odločile spremeniti pričesko ali osvežiti svoj naglavni okras, skrbijo najbolj znani ‘celeb’ frizerji, lasni stilisti in koloristi, se lahko vseeno zgledujemo po njih. Zvezdnicam pa gre zahvala, da so s svojo spremembo izpostavile najbolj vroče trende letošnjega poletja, ki jih bomo z veseljem preizkusile. Katerih 5 novih frizur in smernic v laseh so nam pokazala ta modna dekleta?

1. Šarmanten ‘lob’

Kaia Gerber

2. Slojevito striženi lasje nekoliko daljše ‘srednje’ dolžine

3. Prameni v barvi karamele

Kate Middleton

4. Nepričakovana poletna sprememba

Beyoncé Knowles-Carter (@beyonce)

5. Popoln spoj: bob in svetla, blond barva

D. S.

Foto: Instagram, Profimedia, Marie Claire

Style. Več novic

New Report

Close