Poletne kombinacije, ki jih obožujejo ljubiteljice črne barve

09. junij 2019

Poletne kombinacije, ki jih obožujejo ljubiteljice črne barve

09. junij 2019

All black kombinacije še nikoli niso bile tako šik.

Sonce in visoke temperature povezujemo z živahnimi barvami, zato so največkrat v toplih mesecih v ospredju svetle barve in vzorci. Čeprav obstaja nenapisano pravilo, da so temni toni rezervirani za hladnejše temperature, so črne kombinacije tako močne in zapeljive, da se jim ne moremo upreti niti poleti.

Ne glede, ali je govora o črni obleki ali kombinezonu, izbor v slogu all black nikoli ni napačen. Ti kosi so idealni za dneve, ko ne veste, kaj bi oblekle, v zadnjem času pa so vse bolj popularni za tople poletne večerne priložnosti. Črna obleka je kos, ki mora svoj prostor najti v vsaki omari. Glede na to, da ga imamo za tako rekoč za klasični kos, lahko nakup tega kosa jemljete kot izvrstno modno naložbo. Črni kosi so nasploh odlična rešitev, ko si zaželite klasiko in eleganco na nevpadljiv način.

Poletne kolekcije priljubljenih modnih znamk so preplavili različni modeli črnih oblek, jaken in topov, zato vam ne bo težko najti nekaj modelov, ki bodo z lahkoto postali vaš najbolj priljubljen poletni kos.

Foto: Instagram, Zara, Massimo Dutti, Reserved, S’Oliver

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close