B. G. / 30. junij 2022

Poletni stil znanih Slovenk: Eva Irgl je za vzorce, Hajdi za minimalizem

Pobrskali smo po (spletni) garderobi znanih Slovenk in ugotovili, da lahko pri njih najdemo marsikateri modni navdih.

Poletje je letni čas, ko so vse možnosti odprte. Nosimo lahko lahkotna krila, plapolajoče obleke, sproščene hlače, igrive bluze, srajce in tope.

Kombinacij je toliko, da ni dovolj poletnih dni, ki bi jih lahko izkoristili!

Instagram je pri tem lahko v veliko pomoč, saj ogromno žensk s sledilci deli svoje vsakodnevne oprave in nanje prenaša svoje modne navdihe. Med njimi so tudi nekatere znane Slovenke, ki na tem družbenem omrežju predstavljajo pravi modni navdih.

Mi smo nekaj idej za sveže poletne oprave našli pri poslanki Evi Irgl, pevki in podjetnici Hajdi Korošec Jazbinšek, pevki Maji Keuc, modni poznavalki Niki Ambrožič Urbas ter pri modni vplivnici in stilistki Tjaši Kokalj Jerala.

Eva Irgl

Eva je ena naših najbolj “šik” poslank, saj se vedno potrudi za svojo opravo, pa naj bo to posebna priložnost kot je državni praznik, ali pa običajen torek.

No, nas je navdušila za opravo ob dnevu državnosti, ko je izbrala vzorčasto obleko z modrimi in zlatimi potiski, zraven pa kombinirala klasične salonarje v bež barvi.

 

 

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Maja Keuc

Pevka je pokazala, kako tudi v poletni vročini nositi pleteno jopo!

Kombinirala jo je s širšimi hlačami v istem “safari” odtenku, zraven dodala odrezan top, za piko na i pa še bele salonarje in naglavno ruto. Zelo všečno.

Foto: Instagram

Hajdi Korošec Jazbinšek

Priljubljena vplivnica s sledilci zelo rada deli svoje modne kombinacije, ki so zelo raznolike, a hkrati je videti, da Hajdi obožuje minimalizem.

S svojo modno žilico je dokazala, da je tudi črna barva poleti ne samo sprejemljiva, ampak tudi zelo modna.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Tjaša Kokalj Jerala

Ob Tjaši pa takoj vemo, da z modno izbiro ne bo zgrešila. Številni ji sledijo prav zaradi tega – da pri njej najdejo idejo za svojo naslednjo opravo.

Mi smo se pri iskanju poletnega navdiha zadržali pri minimalističnemu (na videz zelo udobnemu) kombinezonu, ki ga je kombinirala z natikači, tote torbo in pasom. Čisto po Tjašino.

Nika Ambrožič Urbas

Tako kot Hajdi nas tudi Nika redno navdušuje s svojimi opravami, ne glede na letni čas. Ker je tudi velika pristašica ponovnega nošenja, ni nič čudnega, če jo boste ujeli v isti obleki ob različnih priložnostih.

Nas je najbolj prepričala z živo oranžno obleko na preklop, ki jo tudi sama obožuje.

Foto: Instagram

Nam še ne slediš?

Za še več modnih navdihov nas poišči tudi na Instagramu!

Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close