Polsestra Kate Moss trdi, da ji manekenka nikoli ni pomagala

14. december 2022

Polsestra Kate Moss trdi, da ji manekenka nikoli ni pomagala

14. december 2022
Foto: Instagram

Lottie Moss trdi, da je njena sestra, supermodel Kate Moss, poklicno “nikoli ni zares podpirala”.

24-letnica je na Instagramu delila dolgo objavo, v kateri je opisala, kako je leto 2022 začela “na najslabšem mestu v svojem življenju”, zdaj pa je na “najboljšem mestu, kjer sem psihično kdaj bila”.

Mossova je z delitvijo niza fotografij, ki jih je posnela njena prijateljica in nekdanja zvezdnica Made In Chelsea Jessica Anne Woodley, pojasnila svojo odločitev, da se umakne iz modne industrije.

Zapisala je: “Vem, da je ljudem to težko razumeti, a to, da sem bila zelo mlada v tako strupeni industriji, je res terjalo svoj davek, nenehno so me obsojali v časopisih in opazovali vsak moj korak že od 16. leta, kar je bilo zelo težko za moje duševno zdravje.”

Lottie je nadaljevala: “Razumem, da sem prišla iz zelo privilegiranega položaja, saj sem sestra nekoga zelo slavnega, a verjeli ali ne, ta oseba me nikoli ni zares podpirala, moji starši so bili neverjetni, vendar se niso mogli sprijazniti s tem, kar sem prestajala, in niso v celoti vedeli, kaj sem preživljala večino časa,” je povedala, in s tem namignila na svojo polsestro Kate Moss.

“Bila sem precej sama, zato sem se morala znajti sama in narediti vse, kar sem lahko,” je dodala. Lottie je še dejala, da manekenstvo ni zanjo in “ima svoje vzpone in padce”.

Povedala je, da je pozitivno to, da ji je omogočilo, da je spoznala “nekaj čudovitih ljudi” in jo popeljalo na “nekaj čudovitih krajev”.

Foto: Instagram

Manekenka je dodala, da ima običajno težave z izražanjem svojih čustev in ne želi, da bi njena objava izpadla kot “uboga jaz”.

V začetku tega tedna je Moss na družabnih omrežjih razkrila novo tetovažo obraza in pripomnila “ne pijte alkohola, otroci”. Nova tetovaža, je napis “ljubimec” pod njenim levim očesom.

Novica je pa prišla nekaj tednov po tem, ko je Lottie opisala svojo izkušnjo z rehabilitacijo februarja letos, ki jo je opisala kot najboljšo stvar za mentalno zdravje.

“Zjutraj nisem mogla vstati iz postelje,” je razkrila med epizodo podkasta Jamieja Lainga Private Parts.

Razkrila je: “Prenehala sem z manekenstvom; počela sem nekaj za OnlyFans, ampak ne zares. Nisem se prepoznala.” Ko je opisala, kako se je takrat izogibala lastnim čustvom, je Moss povedala, da se je obkrožila z ljudmi, ki so “želeli [njo] samo zato, ker [je] pila in se zabavala”.

Drugim ljudem, ki se borijo z depresijo ali duševnim zdravjem, pa je še svetovala, naj spregovorijo.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close