Pomladna oprava Kate Middleton, ki je sprožila val kopiranja

09. maj 2019

Pomladna oprava Kate Middleton, ki je sprožila val kopiranja

09. maj 2019

Znašla se je tudi na našem seznamu želja, kar brez skrbi. Uteleša namreč brezskrben francoski šik, ki ga ženske obožujemo! Mornarsko modra, črte in ščepec rdeče – to je zmagovalna kombinacija.

Velik del svetovne javnosti je napeto čakal prihod malega princa na britanskem kraljevem dvoru, zato so bile kajpada vse oči uprte v Meghan Markle in princa Harryja, ki sta sinčku dala nadvse ljubko ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Preostali člani britanskega dvora pa so imeli kajpak tudi svoje službene obveznosti oz. uradne dolžnosti. Vojvodinja in vojvoda kambriška sta prav na dan, ko se je rodil njun mali nečak Archie, preživela na otvoritvi dobrodelne regate King Cup.

Kate Middleton je za to jadralsko regato oblekla kar se da primeren outfit in sicer na mornarsko temo, z večno modnimi ‘bretonskimi’ črtami, ki jih je uveljavila že igralka Brigitte Bardot.

hlače L. K. Bennett

S tem pa je Kate poskrbela za ‘it’ modno senzacijo, ki jo bomo lahko brez truda kopirale. Tudi modne revije so bralke nemudoma obsule s predlogi, kje ponujajo podobne modne kose, kot jih je nosila ob tej priložnosti vojvodinja kambriška.

črtasta majica Joostricot
clutch torbica Emmy London

Ne bo težko. Črtasta mornarsko modro-bela majica, mornarsko modre hlače z visokim pasom in rdeča ‘clutch’ torbica, ki jih dopolnite le še s temno modrimi salonarji s kvadratno oziroma t.i. block peto.

salonarji Tommy Hilfiger

To je vse, kar potrebujete za šik videz te pomladi, tako kot vojvodinja Kate!

D. S.

Foto: znamke, Purewow, Vogue

Style. Več novic

New Report

Close