Pomladni trend: vrnitev kril, puloverjev in golih nog

02. april 2019

Pomladni trend: vrnitev kril, puloverjev in golih nog

02. april 2019

Zimsko garderobo bomo pospravile, konec bo slojenja težkih oblačil. Končno prihajajo na vrsto lahkotne tkanine in naše priljubljene modne kombinacije, ki jih bomo nosile na gole noge!

Temperature sicer še niso dovolj visoke, da bi se povsem odrekle jaknam, prehodnim plaščem in zaprti obutvi, a počasi nam dopuščajo, da videz zgradimo iz svojih najljubših oblačil ter jim dodamo ščepec novih smernic.

Čez dan lahko ponovno odkrijemo gole noge brez nogavic, najboljša spremljava k njim so krila in obleke, zjutraj in zvečer seveda še vedno v družbi modnega puloverja. Gre za kombinacijo, ki se ji ženske težko upremo in je tudi letošnjo pomlad videti res šik!

Kar se tiče oblek, lahko to pomlad izbiramo med slip modeli iz satena, pri krilih pa med plisiranimi, tistimi na preklop, na zapenjanje z gumbi po dolžini in kajpak med krili midi dolžine, ki so nadvse praktična za kombiniranje.

Kot nam dokazujejo trendseterke, se krila čudovito podajo k pleteninam in puloverjem, od elegantnih do bolj casual modelov. Lahko jih zataknete za rob krila, ali pa pustite, da prosto padejo čez krilo. Puliji, pleteni puloverji in debelejši zgornji deli trenirk (t.i. ‘sweatshirts’) vas bodo dobro ščitili pred hladom, toda noge bodo še vedno lahko gole, brez najlonk in hlačnih nogavic.

Zraven lahko obujete čevlje po želji. Izbirajte med teniskami in športno obutvijo, mokasini, škornji, gležnjarji ali balerinkami, celo slip-on natikači ali odprto obutvijo, če niste zmrzljive sorte. Na zgornjih podobah z Instagrama boste dobile kopico svežih zamisli.

D. S.

Foto: Instagram, Pinterest

Style. Več novic

New Report

Close