Ponosna je na svoje telo: Jennifer Lopez odkrito o kritikih njenega videza!

18. maj 2018

J. Lo. se nikoli ni sramovala svojih oblin.

V dobi, ki je slavila že kar pretirano vitkost in podhranjenost ter s tem spodbujala anoreksijo med ženskami, je bila prav latino pevka Jennifer Lopez tista, ki je ponovno vrnila ženske obline v modo. Medtem, ko so manekenke stradale (in z njimi vred polovica Hollywooda) se znamenita J. Lo ni pustila podrediti novim standardom ‘lepote’.

48-letna pevka ni nikoli skrivala svojih oblin – celo nasprotno, z njimi je zaslovela, kar le potrjuje staro modrost, da ima vsak moški rad kaj ‘prijeti’ za v roke. Za revijo InStyle pa je povedala, da so ji zaradi odkritega razkazovanja oblin nasprotovali celo njeni najbližji sodelavci.

“Moje obline me niso nikoli motile, prav tako ne odvečni kilogrami, toda na njihov račun sem dobila veliko kritik iz sveta zabave,”

je v intervjuju priznala J. Lo.

“Prigovarjali so mi, da moram shujšati, če hočem na oder ali nastopiti v videu. Potrebovala sem veliko samozavesti in zrelosti, da sem prišla do točke, ko lahko sebi in drugim povem: to sem jaz in to je oblika mojega telesa!”

Lopezova je še povedala, da so imele vse ženske, s katerimi je odraščala, podobno postavo: bile so nižje rasti in zaobljene. A zanjo so bile vse po vrsti lepotice.

Marsikdo meni, da je bila prav J. Lo prva slavna zagovornica žensk z oblinami, nad katerimi se mediji (in moda) ne zmrdujejo več. S svojim odnosom do žensk bujnejše postave je pripomogla, da se slednje danes boljše počutijo v svojem telesu in da so se končno vzljubile takšne, kakršne so.

https://www.instagram.com/p/BiStz6alU-O/?utm_source=ig_embed#

“Veliko žensk, ki sem jih srečala, je pristopilo k meni in se mi zahvalilo, češ da imajo enak tip postave, kot jaz, ter da so včasih menile, da so debele, danes pa se tudi zaradi mene dobro počutijo v svojem telesu,”

je dodala J. Lo.

Njene sovrstnice so slavile ženske pretirano vitke postave, sedaj pa Jen ve, da je bil to za večino nedosegljiv cilj.

https://www.instagram.com/p/Bij4SSoFGRe/?taken-by=jlo#

Na srečo sta imeli njena mati in babica drugačen način razmišljanja.

“Tako smo videti in to je lepo, sta večkrat dejali. Moj oče je oboževal telo moje matere. Vsi moški sorodniki so imeli radi ženske z oblinami,”

je povedala slavna latino diva.

Imeti obline in biti nižje postave od 180 centimetrov ni bila slaba stvar za Lopezove. Ko je kasneje vsemu svetu pokazala svoje telo, pevka torej ni skušala sporočiti česa posebnega, bila je preprosto to, kar je.

 

Foto: Pinterest, Instagram, Elle.rs, The Daily Beast

New Report

Close