Popoln modni vodič skozi novo nanizanko Dinastija

15. december 2017

Po dolgem času je pred nami spet nadaljevanka, v kateri so glavni protagonisti oblečeni v osupljive kose visoke mode!

Se še spomnite serije Dinastija, ki je bila najbolj priljubljena stvar na televiziji v 80. letih? Če se je ne, to pomeni le, da se takrat še niste rodili ali pa ste bili premajhni, da bi jo gledali. Nič hudega, stare dele še vedno lahko kje najdete, za novo generacijo pa je tu nova nadaljevanka Dinastija, saj se je ameriška TV družba CW odločila narediti ‘remake’ te kultne serije iz 80. let prejšnjega stoletja, ki govori o življenju naftnih mogotcev iz Denverja.

Lepi, slavni, bogati, vselej brezhibno modno oblečeni in tako rekoč nedosegljivo popolni: taki so se nam zdeli tedaj liki iz Dinastije in vsakič smo zadrževali sapo, ko se je na televiziji pojavil nov del. Intrige, spletke, romance, prevare, ljubosumje, denar, luksuz, temačne skrivnosti in še kaj so nas prikovali pred ekrane in najbrž bo z novim nadaljevanjem oziroma predelavo Dinastije zelo podobno.

Fallon Carrington (Elizabeth Gillies) v obleki Thierry Mugler in sandalih Rene Caovilla

Fallon Carrington v obleki Saint Laurent in s clutch torbico Charlotte Olympia

Krystle Carrington (Nathalie Kelley) v obleki Giambattista Valli

Nekatere stvari so se v primerjavi s ‘staro’ Dinastijo vseeno spremenile: zdaj bogataški klan živi v Atlanti, nekaterim likom iz serije so dodelili nove vloge, določenim izvornim junakom pa so celo spremenili barvo kože in spol! Žgoče strasti in bleščeča kulisa pa so prav gotovo ostale nespremenjene.

Fallon v bluzi Stella McCartney

Fallon v čevljih Valentino in obleki Dolce&Gabanna

Krystle Carrington (Nathalie Kelley) v obleki Brandon Maxwell

Krystle v angora jopi Ryan Roche

Če smo staro Dinastijo gledali tudi zato, ker so bili vsi oblečeni tako imenitno, bo z novo nadaljevanko podobno. Stilisti, ki stojijo za TV nanizanko, so se potrudili, da nas bo serija tudi po modni plati navdušila. Po dolgem času je pred nami nadaljevanka, v kateri so glavni protagonisti oblečeni v nekatere najbolj dih jemajoče kreacije visoke mode.

Krystle v puloverju Ryan Roche, hlačah Alice+Olivia in s klobukom Gladys Tamez Millinery

Fallon v kostimu Moschino

Krystle v obleki Juan Carlos Obando

Priznajmo si, prav pogrešali smo že blišč in haute couture! Na fotografijah pa si lahko ogledate nekatere od modnih kombinacij, ki nas bodo osupnile v novi verziji Dinastije za 21. stoletje.

 

 

Foto: Elle, EW.com, Pinterest, tvline.com, Fashionista, Toofab, Footwearnews

New Report

Close