Popolna preobrazba obraza v šestih tednih

25. februar 2021

Popolna preobrazba obraza v šestih tednih

25. februar 2021

Nova serum formula LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER nadomesti kar 100 odstotkov dnevne izgube hialuronske kisline iz povrhnjice kože* in tako že po prvem nanosu obnovi polnost kože.

Kot je že dolgo znano, je izjemno koristna lastnost hialuronske kisline tudi ta, da zbira in zadržuje vodo. Tako daje koži polnost, saj lahko zadrži tudi tisočkrat večjo količino vode od svoje lastne teže.

Obenem hialuronska kislina dokazano sodeluje v procesih nastajanja kolagena in elastina. Poleg vlaženja hialuronska kislina tudi celi kožo, deluje protivnetno in spodbuja obnavljanje celic, izboljšuje pa tudi oslabljeno pregradno funkcijo kože. 

Hialuronska kislina je tako kot kolagen in elastin naraven izvleček kože, njena količina se s starostjo vztranjo zmanjšuje. Posledice so zgovorne – gubice in videz utrujene ter izsušene kože. Zato je tako dobrodošel inovatoven serum za obraz, ki so ga razvili v laboratorijih Vichy, saj nadomesti kar 100-odstotkov izgube hialurosnke kisline v povrhnjici*.

To so izjemni rezultati seruma Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillerja

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler je narejen za vse, ki si želite res učinkovitih sprememb in prisegate na visokokakovostne dermokozmetične izdelke. Gre za invoativen anti-ageing serum, ki deluje na vse gube in obnovi polnost kože obraza ter področja okoli oči.

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler z visoko koncentracijo 1,5 % čiste hialuronske kisline in z vitaminom Cg poskrbi, za takojšnje delovanje, saj že po prvem nanosu obnovi polnost kože obraza in področja okoli oči.

Klinično je dokazano**, da je nova serum formula Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler izjemno učinkovita, saj je že pri prvem nanosu koža videti bolj gladka in napeta. Po le dveh tednih redne uporabe že opazimo za 14 % manj gub ter 19 % manj drobnih linij.

Po šestih tednih se gube zmanjšajo za 47 %, drobne linije pa izginejo v kar 60 %. Izdelek je testiran na občutljivi koži in pod dermatološkim nadzorom, primeren pa je za vse vrste kože.
Filler kompenzira dnevno izgubo hialuronske kisline v povrhnjici.

Za svež, spočit videz brez vidnih znakov staranja je nadvse pomembno dobro čiščenje kože ter uporaba hialuronske kisline. Pri vsakodnevni lepotni rutini lahko tako uporabite našo vulkansko vodo Vichy, ki krepi pregrado kože in poskrbi za bolj čisto ter zdravo polt. Poskrbite pa tudi za to, da bo vaša koža dobila različne koncentracije hialuronske kisline. Medtem ko 1,5 % odstotka čiste hialuronske kisline intenzivno vlaži kožo, 1 % hialuronske kisline z nizko molekularno maso poskrbi za zmanjšanje gub in drobnih linij. 0,5 % hialuronske kisline z visoko molekularno maso pa obnavlja polnost na površini kože. Vse to sestavlja produkt Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, ki vsebuje sestavine čisto posebne, preverjene Vichy formule.

Za popoln učinek ga kombinirajte s kremo

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler uporabljajte v kombinaciji z dnevno nego Liftactiv Supreme s SPF30. Skupaj sta nepogrešljiva izdelka vsakodnevne rutine vseh trendovskih žensk, ki posegajo po visoko kvalitetnih produktih in se zavedajo, da je skrb zase ključnega pomena. 

Lahko se ga nanaša na področje okoli oči

Ker ima marsikdo težave pri pravilni uporabi kreme, smo za pomoč vprašali magistro farmacije, Petro Banič.

Ali se lahko serum nanaša na področje okoli oči?
Menim, da je to odvisno tako od kozmetičnega izdelka kot tudi od vsakega posameznika.
Največkrat se opozarja, da se pri uporabi antiage izdelka za obraz izogiba področju nanosa okoli oči. In sicer zato, ker je to področje res občutljivo in pa tudi zaradi tega, ker so serumi izdelki, ki so bogati z aktivnimi učinkovinami in znajo oči dražiti. Sama koža na veki je bolj tanka, bolj krhka, zato je nega okoli oči še toliko bolj pomembna. Drži pa, da sedaj na tržišču že obstajajo razni serumi, tako kot nov Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, ki pa je oftalmološko testiran in minimalistične formule, zato se ga lahko nanaša na področje okoli oči. Vsekakor bi pa vseeno svetovala individualni pristop – da se pred nakupom raznoraznih izdelkov prej izobrazite, posvetujete v lekarni, berete deklaracije in šele nato odločite za nakup.

Ali je po uporabi seruma potrebno nanesti tudi kremo?
Takšnih vprašanj dobimo v lekarni dnevno kar nekaj.
Vsakemu uporabniku se potrudimo odgovoriti in razložiti pomen seruma in njegovega delovanja. Trudimo se razložiti, kako pomembna je rutina nege kože za čim boljše rezultate – ponavadi se v isti liniji izdelkov kombinacija seruma in kreme dopolnjujeta in zato je rezultat skupne rabe boljši. Pomembno je, da kožo najprej dobro očistimo in nato nanesemo serum, ki je v liniji običajno bolj koncentriran izdelek, namenjen bolj napredni negi kože (npr vlaženje, antiage, posvetlitve kože). Po serumu naj se nanese kremo za obraz, saj sam serum ni namenjen samostojni rabi, krema pa je tista končna pika na i, če pa ima še UV zaščito, pa toliko boljše.

Kako prepoznamo, da naša koža potrebuje hialuronsko kislino?
Če je koža suha, neelastična, pojavi se občutek zategnjenosti in seveda so vidne tanke linije, gubice, potem naša koža potrebuje hialuronsko kislino. S staranjem količina hialuronske kisline upada. K zmanjšanju pa pripomore še naš način življenja (prehrana, izpostavljenost UV žarkom, nega kože, gibanje, vpliv onesnaženega zraka, itd). Hialuronska kislina je humektant – močen vlažilec, ki te drobne gube zgladi in zapolni, zato je koža že na videz lepša in bolj sijoča.

Vse ženske, ki prisegajo na zdravje in lepoto kože, bodo vzljubile ta vsakodnevni popravek z ustreznim odmerkom koncentrirane formule, saj prinaša res vidne rezultate, ki se z neprekinjeno uporabo še izboljšujejo.

Laboratoriji Vichy so razvili strokovno znanje na področju ekspozoma kože: preučili so vpliv vseh dejavnikov okolja in življenjskega sloga, ki so dolgoročno odgovorni za pojav znakov staranja.

*Glede na koncentracijo hialuronske kisline v formuli, če jo uporabljamo dvakrat na dan.

** Klinično ocenjevanje, 53 žensk.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close