Kako so videti najbolj vroči topi za pomlad 2019?

15. februar 2019

Kako so videti najbolj vroči topi za pomlad 2019?

15. februar 2019

Zakaj nam je ‘it’ top za pomlad-poletje 2019 tako všeč? Ker je preprost, eleganten in ženstven, obenem pa ga odlikujejo 4 podrobnosti, ki so super trendi in posebne. Oglejte si ga!

Aduti vrhnjega dela oblačila, ki se je napovedal kot mega hit za novo sezono, so takoj opazni: je ženstven, eleganten, lahko ga uskladite na priložnosten (casual) videz ali ga združite z elegantnimi kosi.

Odlikujejo ga 4 podrobnosti: kvadraten izrez, gumbki, napihnjeni rokavi in ‘peplum’ volančki. Poleg klasičnega belega najdete različice tega topa še v drugih barvah ter vzorcih. Ker je top tako enostavne oblike, ga lahko izberete tudi v bolj vpadljivi barvi ali potisku.

https://www.instagram.com/p/Bsbr7Xrgp00/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BlGLz9DHkj9/?utm_source=ig_embed

Če se še spomnite, je bel top oziroma bluzica kratkih rokavov že prejšnje poletje osvojil/a številna modna dekleta, lahko smo ga videli na številnih Insta profilih fashionist. Za odmik od klasike si to pomlad namesto belega privoščite barvnega ali takega s potiskom (denimo karo vzorcem).

Z leve proti desni: Misguided, Vero Moda in ASOS

Ta stajliš top se lepo poda na kavbojke, na žametne hlače ali krilo in oblačila iz bombaža. Ne preseneča nas, da ga je Pinterest razglasil za najbolj iskan modni kos za leto 2019.

ASOS (rdeča bluza) in Misguided (karo vzorec)

Samo v zadnjem mesecu so ga modne navdušenke na Pinterestu delile več kot 350.000-krat, ta podatek govori sam zase in je znamenje, da bo treba spet po nakupih.

D. S.

Foto: Pinterest, Instagram, Urban Outfiters

Style. Več novic

New Report

Close