Popzvezdnica na nogah nosila prstan za milijon evrov

29. maj 2023

Popzvezdnica na nogah nosila prstan za milijon evrov

29. maj 2023
Foto: Profimedia

Še ena zvezdnica v vrsti tistih, ki s svojim videzom izražajo trend tihega luksuza, je pevka Rihanna.

Rihanna, ki s svojim partnerjem ASAP Rockyjem pričakuje drugega otroka, sicer ni preveč znana po tihem luksuzu. Znano pa je, da obožuje dragulje in razkošen nakit. Njena kolekcija nakita naj bi bila vredna kar 356 miijonov evrov.

Na svojem TikTok profilu je objavila kratek video, na katerem razkazuje črne sandale s peto in s kristali okrašenim trakom okrog gležnja znamke Amine Muaddi. Sandali, katerih cena naj bi znašala okrog 1300 evrov, pa niso tisto, kar je pri oboževalcih pevke iz Barbadosa zbudilo največ zanimanja. Prst na levi nogi je krasil namreč prstan z velikanskim diamantom v obliki hruške. Rihanna je svojo TikTok objavi opremila z jezičnim napisom “tiho razkošje”.

@rihanna

quiet luxury

♬ original sound – Rihanna

“Rihanna vedno navdušuje s svojim nakitom – pred nekaj meseci je med nastopom na Super Bowlu nosila diamante v vrednosti 3,2 milijona dolarjev. Zato ni presenetljivo, da je med nedavnim večernim izhodom na nogi razkazovala ogromen diamant,” je za Marie Claire komentiral Maxwell Stone, strokovnjak za diamante pri podjetju Steven Stone.

Stone je dejal, da je prstan po meri izdelalo podjetje XIV Karats in ima 9-karatni diamant hruškastega brušenja. “Ker so hruškasto brušeni diamanti znani že od poznih let 1400, jih ženske nosijo že stoletja. Zaradi svojega netradicionalnega reza naj bi simbolizirali moč in neodvisnost uporabnice, zato je ta brus popolna izbira za svetovno superzvezdo, kot je Rihanna,” je dodal.

Foto: TikTok @rihanna

“Glede na velikost kamna ocenjujem, da je prstan za prste vreden malce manj 1 milijon evrov,”

je dejal strokovnjak za diamante Maxwell Stone.

Rihanna v zadnjih tednih polni medije z različnimi novicami, vse od njenih modnih oprav, ki razkazujejo nosečniški trebušček, do razkritja imena prvega sina, ki sta ga s slavnim raperjem poimenovala RZA. Rihanna, ki je svojo drugo nosečnost razkrila na letošnjem Super Bowlu, je glavna akterka oglasne kampanje svoje znamke Savage x Fenty, ki letos praznuje peto obletnico od ustanovitve.

Rihanna v novi kampanji Savage x Fenty (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close