Taylor Swift postala Timova osebnost leta in končno spregovorila o novi romanci

07. december 2023

Taylor Swift postala Timova osebnost leta in končno spregovorila o novi romanci

07. december 2023
Foto: Profimedia

Taylor Swift postala Timova osebnost leta in končno spregovorila o novi romanci

07. december 2023
Foto: Profimedia

Ameriška revija Time je za osebnost leta 2023 izbrala ameriško pop zvezdnico Taylor Swift in jo označila za junakinjo svoje zgodbe. Izpostavili so, da je glasbenica svetovna ikona, ki je podrla številne rekorde in mnogim prinesla veselje.

“Taylor Swift je našla način, kako preseči meje in postati vir svetlobe. Je redka oseba, ki je hkrati pisateljica in junakinja svoje zgodbe. Veliko tega, kar je dosegla leta 2023, ni mogoče izmeriti,” je dejal glavni urednik revije Time Sam Jacobs, poroča STA.

Pojasnil je, da je glasbenica osebnost leta postala predvsem zaradi izgradnje sveta, ki je ustvaril prostor za ogromno ljudi, preoblikoval njeno zgodbo v svetovno ikono in prinesel veselje družbi, ki to obupno potrebuje.

Foto: Instagram @time
Foto: Instagram @time

Za turnejo tekla na tekaški stezi in zraven pela

Swift je letos podrla številne rekorde tako s turnejo The Eras Tour kot s filmom, ki je turnejo prenesel na velika platna. Film bi lahko ustvaril skoraj dve milijardi dolarjev prihodkov, po navedbah ameriške verige kinematografov AMC pa je postal tudi najbolje prodajan celovečerni koncertni film v zgodovini.

“Oboževalci so se morali zelo potruditi, da so dobili vstopnice,” je povedala za Time.

V okviru svetovne turneje ima predvidenih več kot 145 koncertov. Po poročanju revije Pollstar vsak koncert ustvari 13 milijonov dolarjev prihodkov, kar pomeni, da bi celotna turneja lahko ustvarila okoli 1,9 milijarde dolarjev prihodkov. Doslej še noben glasbenik ali skupina nista presegla milijarde dolarjev prihodkov.

Celotno turnejo je Swift vzela smrtno resno – nanjo se je začela pripravljati že šest mesecev pred prvim nastopom. “Vsak dan sem tekla na tekaški stezi in zraven na glas odpela celoten set pesmi. Hitro za hitre pesmi in počasneje za počasne pesmi,” je razložila. Nato so sledili še trije mesece intenzivnih plesnih vaj. “Hotela sem, da mi pride v kosti,” je pojasnila.

Foto: Instagram @time
Foto: Instagram @time

“Nikdar ne bi šla na tako javni prvi zmenek”

V intervjuju za Time pa se je dotaknila tudi nove romance s 34-letnim Travisom Kelcejem, ki sta jo obelodanila septembra, ko se je Taylor s Travisovo mamo pojavila na eni od njegovih tekem.

“Ko sem šla na tisto prvo tekmo, sva bila že par,” je pojasnila in dodala, da sta se romantično zapletla poleti.

“Mislim, da nekateri ljudje mislijo, da so na tisti tekmi videli najin prvi zmenek? Nikdar ne bi bila tako nora, da bi šla na tako zelo javni prvi zmenek.”

Foto: Profimedia

Ob tem je še dodala, da bosta ne glede na to, da je njuno razmerje javno, še vedno javno podpirala drug drugega: “Drugi ljudje bodo tam in nama bo vseeno. Res sva ponosna drug na drugega.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close