POTRJENO: Primark prihaja v Slovenijo 13. junija!

25. april 2019

POTRJENO: Primark prihaja v Slovenijo 13. junija!

25. april 2019

Primark, mednarodni trgovec, ki ponuja neverjetno modo po neverjetnih cenah, bo 13. junija 2019 ob 10. uri v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana (BTC City) odprl svojo prvo trgovino v Sloveniji.

Otvoritev trgovine bo uradno oznanila Primarkov vstop na slovenski trg. Slovenija bo 12. država, v kateri bo Primark odprl trgovino in tako ustvaril več kot 200 novih rednih in honorarnih delovnih mest na različnih področjih – od prodaje, upravljanja trgovine, skladišča, blagajne do vizualnega trgovanja.

Nova trgovina bo ponujala najnovejše trende na področju ženske, moške in otroške mode, obutev, modne dodatke, spodnje perilo in izdelke za dom, vključno s Primarkovo kolekcijo PS…Beuaty, ki se ponaša s cruelty-free certifikatom Leaping Bunny. Na voljo bosta tudi Primarkov spalni program in jeans, oba iz 100 % trajnostno pridobljenega bombaža.

Ljubljanska trgovina bo sledila nagrajenim oblikovnim podobam Primarkovih trgovin po svetu. Modna ponudba se bo razprostirala na 2 nadstropjih in 4.250 m2, trgovina pa bo ponujala 44 blagajn, 48 kabin za pomerjanje, dostop do brezžičnega interneta, 2 sprostitveni coni (customer recharge) za udobno nakupovalno izkušnjo.

V predelu za zaposlene (Back of house) bodo prevladovale pisarne odprtega tipa v svetlih barvah, s sodobnimi, udobnimi funkcionalnostmi, kot je Recharge café s kuhinjo. Cilj je ustvariti vzdušje doma daleč od doma.

Stephen Mullen, Primarkov direktor prodaje za Južno Evropo, je ob dej priložnosti dejal:»Počaščeni smo, da vstopamo v državo s tako hitro razvijajočim se in spodbudnim gospodarskim vzdušjem. Tako kot na vseh trgih, na katerih delujemo, se bomo tudi v Sloveniji trudili biti odličen delodajalec, ki ponuja konkurenčne plače in prijazno delovno okolje, kupcem pa bomo nudili odličen dizajn in zadnje modne trende po dostopnih cenah.«

Foto: Primark

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close