Pozabite na Airbnb, predstavljamo vam Landfolk

26. februar 2023

Pozabite na Airbnb, predstavljamo vam Landfolk

26. februar 2023
Foto: Landfolk

Bi se to poletje želeli umakniti stran do vsakdanjega kaosa in se napolniti z energijo v mirnem naravnem okolju? Najemite eno izmed podeželskih hišic, ki jih ponuja startup projekt Landfolk.

Nič hudega, če še niste slišali za Landoflk. Tudi za največje popotnike je to še vedno skrit biser med ponudniki počitniških nastanitev, saj je bil ustanovljen šele pred dvema letoma.

Danski startup projekt je ustanovilo sedem bivših sodelavcev pri vsem dobro poznanem Airbnbju, glavni namen platforme pa je “spoditi” ljudi iz mest in jih zbližati z naravo.

Zamisel se je rodila iz ljubezni do počitnikovanja v poletnih hišah, pa tudi iz osebnega razočaranja nad dolgočasnimi in nezanimivim izkušnjami iskanja in rezervacije edinstvene poletne hiše.

V svojo ponudbo vključujejo zgolj unikatne, rustikalne in udobne poletne počitniške hiše, saj menijo, da so estetika, kakovost, slikovite lokacije in osebnost pomembni deli vsakega oddiha.

Odlično idejo in poslovno priložnost je že v začetku potrdilo sodelovanje stotih najemodajalcev, ki so k projektu pristopili še pred nastankom platforme. Počitniške hišice ni mogoče najeti zgolj na Danskem, saj se je projekt razširili na Norveško, pred kratkim pa še v Nemčijo.

Zdaj že 25-članska ekipa je ustvarila bazo trenutno kar 500 počitniških domovanj, v katerih boste lahko našli svoj zen trenutek, inspiracijo za življenje ali se znova povezali z naravo, ki nas obdaja.

Foto: Landfolk 

Zakaj je platforma Landfolk edinstvena in bo nedvomno postala ena vodilnih v turistični branži? V prvi vrsti ponuja unikatne počitniške podeželske hiše, ki jih na podobnih platformah sicer ne boste našli. Izbirajo domove, ki so pristni, opremljeni v rustikalnem skandinavskem stilu, pri katerem so v ospredju naravni materiali kot so les, volna, usnje in pluta.

Ko rezervirate svojo destinacijo, so v ceno že vključeni tudi vsi stroški čiščenja, obratovanja in zavarovanje (z izjemo obvezne turistične takse v Nemčiji), kar vam omogoča hitrejše iskanje najbolj ustrezne počitniške hiše in tudi popolnoma brezskrbno počitnikovanje, brez da bi vas skrbel račun za elektriko. Prav tako pred prihodom ne boste morali plačati ničesar, termini pa so povsem fleksibilni in rezervacije ne zahtevajo minimalnega števila dni.

V želji ponuditi nekaj drugačnega, so se lansko leto lotili še enega zanimivega projekta. Ustvarili so prvo lastno filmsko produkcijo, v objektiv pa ujeli preobrazbo ene izmed počitniških hišic, ki so jo podarili enemu izmed sodelujočih najemodajalcev.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close