Trik, s katerim bodo vaši lasje izgledali kot iz salona

12. november 2022

Trik, s katerim bodo vaši lasje izgledali kot iz salona

12. november 2022
Foto: Instagram @itshollylc

Prepričani smo, da ste se že večkrat znašli v situaciji, ko vaši lasje niso bili videti tako, kot ste si želeli, pa niste imeli časa, da bi si jih umili.

Morda ste bili zato prisiljeni v to, da si lase spnete v čop. Čop je zagotovo čudovita pričeska, h kateri se neprestano vračamo in je lahko zelo elegantna, toda na srečo obstaja tudi odličen način, kako osvežiti spuščene lase brez pranja. Skrivnostna sestavina pa je seveda suhi šampon. 

View this post on Instagram

A post shared by Holly Carr 〰️ Hair | Beauty | Lifestyle (@itshollylc)

Suhi šampon nanesemo na korenine las in podrgnemo z brisačo, nato pa dobro razčešemo lase, da odstranimo bele sledi. Čeprav je suhi šampon odličen za prekrivanje las, ki že nekaj časa niso bili oprani ali pa so se hitro zmastili, je odličen tudi za dodajanje teksture sveže opranim lasem, ki so neukrotljivi.

Z nanosom suhega šampona se bodo lasje usedli na svoje mesto na naraven način in brez vtisa, da so zlepljeni. 

Foto: Instagram

Tako kot pri drugih kozmetičnih izdelkih so tudi suhi šamponi na voljo v specializiranih različicah, tako da lahko dobite takšne za valovite, ravne, tanke ali debelejše lase. Brez težav lahko med veliko izbiro poiščete tistega, ki bo najbolj ustrezal vašemu tipu las.

Style. Več novic

New Report

Close