Pozor, trend: mornarska majica s črtami je hit poletja!

Obstaja nešteto načinov, kako nositi črte. Od horizontalnih do vertikalnih, od debelih do tankih, od klasičnih do živo barvitih.

Avtorica: Dragica Sušnik

Trendi pridejo in odidejo, a tisto, kar ima večina kupcev zares v čislih, je kakovost, ki traja in prav tako je cenjena brezčasna klasika, ki jo lahko nosimo ne glede na letnico. Črtasti vzorec je že dolgo časa med nami in črtasta majica je ena od must-have zadev, ki vedno znova dokažejo svojo aktualnost, še posebej poleti.

Če vam je všeč francoski ali pa preprost in ležeren podeželski šik, če imate rade morje in njegovo prostranost, potem ste tudi ve ljubiteljice črtastih majic in črtastih oblek. V tem primeru vam najbrž tudi ni povsem neznana blagovna znamka Petit Bateau, ki je seveda francoska.

Njihove majice so ikonske in skoraj ni ženske, ki je ne bi imela ali jo vsaj uvrstila na seznam želenih kosov garderobe. Tudi članica britanske kraljeve družine Kate Middleton je velika oboževalka Petit Bateau črtastih majic, morda je v zadnjih letih pripomogla k njihovi še večji priljubljenosti.

Petit Bateau črtaste majice, tunike in obleke niso le ikonske, ampak tudi udobne, kakovostne in trpežne, zato jih imajo rade tako ženske, kot otroci. Zanje je značilen brezčasen dizajn in nadvse kakovosten, čist bombaž, iz katerega so oblačila narejena. V slogu bretonskega podeželja ali za okus po Azurni obali…

Poletje 2018 je poletje črt in obstaja nešteto načinov, kako jih to sezono nositi. Od horizontalnih do vertikalnih, od debelih do tankih, od svetlih in barvitih do mornarsko modrih, možnosti so neskončne. Držite se klasičnih mornarskih ali črno-belih, lahko pa se odločite za žareče barve, tako, kot otroci.

Kolekcija originalnih črtastih majic in oblek ter hlač Petit Bateau za majhne in velike je na voljo v dveh zagrebških trgovinah, eni ljubljanski ter kajpak tudi na spletu (jaz sem svojo našla pred časom prav tam).

Poiščite svojo must-have črtasto obleko, majico, tuniko ali kratke hlače in uživajte v vročih poletnih dneh!

 

Foto: Petit Bateau, Journal.hr

 

New Report

Close