B. G. / 20. avgust 2022

Prada predstavlja novi obraz ženske dišave: Emmo Watson

Prada beauty je oznanila, da bo igralka, aktivistka in ambasadorka dobre volje organizacije ZN Emma Watson obraz nove ženske dišave, ki bo razkrita 22. avgusta.

Watsonova v svojem prvem sodelovanju z blagovno znamko debitira kot režiserka pri ustvarjanju kratkega filma o dišavi, za tiskano kampanjo pa jo je fotografiral fotograf Harley Weir.

32-letna igralka, ki je globoko povezana z angažirano generacijo ter strastna zagovornica sprememb in opolnomočenja, je ženska, ki jo je težko uokviriti in uporablja svoj vpliv na način, ki navdihuje in motivira občinstvo vseh starosti in spolov, sporočajo iz Prade.

Foto: Profimedia

“Emma Watson ima močno eleganco in čuječ, angažiran duh, odločen za pozitivno evolucijo – popolno utelešenje Pradine nove ženske dišave. Njeno obsežno delo, od igralstva do aktivizma, je več kot navdihujoče ter je znak njene pristnosti in sposobnosti, da navdihne čustva ter nagovori mlado, angažirano generacijo, ki zahteva pristnost,” je povedal Yann Andrea, generalni direktor Prada Beauty International.

Foto: Profimedia

In kot kaže so občutki obojestranski, saj je Emma enako navdušena nad sodelovanjem:

“Prada je vedno presegala tradicionalne modele in arhetipe pojmovane lepote ter slovi po ženstvenosti, ki izziva konvencije. V veselje mi je ustvarjati kampanjo in predstavljati dišavo s tako globokim filozofskim konceptom in trajnostnimi pobudami na način, ki se zdi resničen in pomemben.

Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close