Predmet poželenja: čevlji s pentljo, ki očarajo na prvi pogled!

22. julij 2019

Predmet poželenja: čevlji s pentljo, ki očarajo na prvi pogled!

22. julij 2019

Oko urednice se je ustavilo na zares šik modelu, ki je letos “it” obutev številnih trendseterk.

Ženske nimamo nikoli dovolj modnih kosov na sebi in v omarah. Če bi bil naš proračun nebo, bi zlahka segle prav do tja. Modni predmet, ki se ga zlepa ne moremo nasititi, so nedvomno čevlji. Parček lepe obutve namreč lahko dvigne naš outlook na povsem drug, višji nivo.

Prav z obutvijo uskladimo svoj slog in zaokrožimo stilsko podobo. Zato so čevlji na vrhu seznama modnih kosov, ki jih želimo dokupiti in imeti še več. Tokrat se nam je oko ustavilo na zares posebnem modelu, ki je vrhunska kombinacija bezčasne elegance ter očarljive lepote. Šik podrobnosti na tem parčku pa nas pustijo dobesedno brez sape.

Elegantni sandali z visoko peto minimalistični in obenem glamurozni, kar nas vedno znova navduši. Tak je tudi model Aveline prestižne modne znamke Jimmy Choo, ki pa ga krasi še ena prav posebno šik podrobnost. To je ‘napihnjena’ pentlja, ki pa je postavljena asimetrično: na enem od čevljev se nahaja na delu prstov, na drugi pa nas spogledljivo zapeljuje na gležnju.

Morda se vam utegnejo na prvi pogled zdeti napadalni in dominantni, toda v kombinaciji z nadvse preprosto krojeno obleko v nevtralnih odtenkih bodo sandali prelepo zaokrožili vašo osebno modno zgodbo na svečanih priložnostih.

Gre za dobesedno ‘it’ obutev in statement čevlje, ki pa niso niti najmanj kičasti. Imate na voljo 775 evrov viška? Potem so lahko vaši, kupite jih lahko tudi na Net-a-Porter spletni strani.

Če imate v načrtu poletno poroko, lastno ali od prijateljev, če vas čaka pomembna proslava, gala dogodek ali kakšno drugo druženje, vam lahko zagotavljamo, da boste s temi čevlji in njegovimi očarljivimi pentljami naredile maksimalno dober vtis na goste.

Foto: Jimmy Choo, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close