Predrzno? Jamie Lee Curtis zaradi obleke prejela mešane odzive.

12. januar 2023

Predrzno? Jamie Lee Curtis zaradi obleke prejela mešane odzive.

12. januar 2023
Foto: Profimedia

Priljubljena igralka je za britanski Vogue pozirala v zapeljivi črni obleki Toma Forda.

Jamie Lee Curtis je za februarsko izdajo britanskega Vogua pozirala v drzni kreaciji ameriškega oblikovalca Toma Forda. Obleka je zahvaljujoč izrezom in prosojni tkanini razkrivala obline in zapeljivo postavo 64-letne igralke, zaradi česar je prejela ogromno pohval, vendar tudi nekaj kritik.

Te so se dotikale predvsem njene starosti, češ, da bi lahko bila pri teh letih malce bolj spodobna.

“Ta obleka ji sploh ne laska. Zakaj so jo tako oblekli, ko bi pa lahko našli precej bolj prefinjen način. Žal mi je, ampak ta obleka je velika napaka,” se je glasil eden od številnih komentarjev pod fotografijo na uradnem Instagram profilu @britishvogue, ki so poudarjali, da ji ta obleka ne laska.

Na srečo pa so se našli tudi mnogi, ki zagovarjajo izbiro obleke in poudarjajo, da gre za Vogue, največjo modno revijo na svetu, kjer si lahko tudi Jamie privošči nekaj drznosti.

V podobni drzna tudi J.Lo

Sicer pa Jamiejina obleka spominja na še eno podobno kreacijo s Fordovim podpisom, ki jo je nosila Jennifer Lopez. 53-letna zvezdnica jo je izbrala za premiero svojega dokumentarnega filma Halftime junija lani.

Foto: Profimedia

Tudi Lopezova ni več med najmlajšimi, a je v tej obleki naravnost blestela – tako kot Jamie. Obe sta v njej dokazali, da so leta res samo številka.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close