Prefinjena bela obleka iz H&M, ki je obnorela TikTok

04. april 2024

Prefinjena bela obleka iz H&M, ki je obnorela TikTok

04. april 2024
Foto: H&M

Prefinjena bela obleka iz H&M, ki je obnorela TikTok

04. april 2024
Foto: H&M

Skoraj ne mine teden, ko ne bi pri H&M-u našli kakšnega modnega kosa, ki ga želimo vključiti v našo garderobo. Tokrat se je na seznamu znašla dolga bela obleka, ki je pravi hit na TikToku.

Številne vplivnice delijo salve navdušenja nad tem kosom, ki bi zlahka šel med dizajnerske. No, glede na to, da H&M zadnje dni razveseljuje s krasno novo kolekcijo, to sploh ni presenetljivo.

Gre za dolgo oprijeto obleko iz mehkega rebrastega pletiva, ki vključuje tudi lan, priljubljen za toplejše dni. Obleka ima okrogel ovratnik in globok izrez na hrbtu z vrvicami, ki se križajo in zavezujejo na zadnji strani vratu. Tisto, kar naredi obleko posebno, pa so zagotovo dolgi široki rokavi in ​​nežno padajoče krilo.

@jsmn.o 🌙✨ #eid #outfit #fy ♬ Idea 10 – Clavier

Obleka je dovolj preprosta, a hkrati dovolj dodelana, da lahko v njej preživimo ves dan in smo pripravljeni na vsako priložnost – naj bo to večerni zmenek ali zabava s prijateljicami.

@iamemmanuela In love with this h&m dress! 😍 #outfitinspo #hmdress ♬ VANNA RAINELLE яд – 𝐕𝐀𝐍𝐍𝐀 𝐑𝐀𝚰𝐍𝐄𝐋𝐋𝐄

Zaradi svoje ekstremne dolžine jo je najbolje kombinirati s čevlji z ravno peto, ki bo ustvarila izjemno prefinjen in sofisticiran videz.

Gre za kombinacijo, ki bo delovala fantastično od jutra do večera, ob številnih različnih priložnostih: od vsakodnevnih, do bolj formalnih.

@yasmindevonport_

♬ original sound – Yasmin Devonport

Obleka je na voljo na spletni strani H&M, zanjo pa je treba odšteti 79,99 evrov.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close