Preizkusite mejkap, navdihnjen po najbolj priljubljeni seriji ta hip

22. marec 2022

Preizkusite mejkap, navdihnjen po najbolj priljubljeni seriji ta hip

22. marec 2022
Foto: HBO Max

Vse odkar je Barbie leta 1959 debitirala svetlo modro senčilo za veke, se zdi, da priljubljenost tega nebeškega odtenka vsako desetletje narašča in pada. Leto 2022 ni izjema.

Za ponovno priljubljenost svetlo modrega senčila je kriva priljubljenost serije Evforija. Maddy, Jules, Cassie, Kat in Lexie v njej na vekah nosijo drzne vijolične in živo modre barve, ki so po njihovi zaslugi postale velik hit. Njihovi oboževalci so Instagram in TikTok preplavili s svojimi najljubšimi lepotnimi trenutki iz serije.

Foto: HBO Max
Foto: HBO Max

Ker gre za nevsakdanjo barvo, je na mestu vprašanje, kateri je najboljši način za nanašanje svetlo modrega senčila? Če želite ustvariti čim bolj enakomeren nanos, najprej na veko nanesite primer, nato pa s čopičem postopoma nanašajte senčilo, dokler ne dosežete želene intenzivnosti. Za dolgo obstojnost veke popršite s sprejem za fiksiranje mejkapa.

Zelo priljubljen je tudi način prelivanja, kjer v notranjost veke nanesete čisto svetlo barvo, na sredino malo temnejšo, v zunanji kotiček veke pa najtemnejši odtenek modre. Vse tiste, ki niste dovolj pogumne za modro senčilo, pa se lahko poigrate z modrim eyelinerjem. Umetniki ličenja so prepričani, da modro senčilo pristaja prav vsaki barvi las in odtenku polti, saj poudari belino oči.

Niste prepričane, kaj narediti s preostalim delom obraza? Po mnenju mojstrov ličenja, ne morete zgrešiti z nobeno barvo, modra pristaja k čisto vsemu. Škrlatna šminka, limonasto rumena v kotičkih oči ali živo rdeče rdečilo – izbira je vaša!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close