Preprosta modna kombinacija, v kateri boste vedno videti odlično!

18. februar 2019

Preprosta modna kombinacija, v kateri boste vedno videti odlično!

18. februar 2019

Hkratna sproščenost in klasična karakternost sta lastnosti, zaradi katerih so se kavbojke čez desetletja spreobrnile iz delavske uniforme v enega najbolj popularnih klasičnih kosov, brez katerega si danes svoje garderobe ne moremo zamisliti.

Razlog njihove popularnosti se skriva v prepletu preprostosti, ki jo vnašajo v ustvarjanje učinkovitih kombinacij ter frajerskega pridiha, ki nadgradijo vsak, še tako preprost look. 

Ne glede na sezono in nove trende je priljubljen model kavbojk vedno odlična osnova vsakodnevnih kombinacij, popoln outfit pa bo to sezono dopolnjevala ženstvena in romantična bluza. 

Modna kombinacija, s katero ne morete zgrešiti

Poleg kavbojk je bluza ena izmed ključnih kosov v omari, s katero nikoli ne morete zgrešiti. Elegantne, romantične in nosljive, bodo bluze glavne zvezde spomladanskih kombinacij. Združene s parom kavbojk bodo ustvarjale kombinacijo, v kateri boste vedno odlično videti, pa še počutili se boste udobno.

Kombinacija bluze in kavbojk je vedno dobra ideja, prehodna sezona pa je kot naročena za ta preprosti in šarmantni videz. Letos je na voljo veliko klasičnih in trendovskih modelov kavbojk ter bluz, med katerimi so najbolj popularne bele bluze vintage videza, bluze na preklop s cvetličnim vzorcem in bluze s statement detajli, ki bodo začinili preprostost.

Poleg novih in razkošnih bluz ter trendovskih kavbojk, boste lahko s pomočjo modnih dodatkov v nekaj potezah dnevni sproščeni videz spremenile v poslovnega.

Priljubljene kavbojke in nekaj ženstvenih bluz se nedvomno že nahajajo v vaši omari. Kako pa jih to sezono kombinirati, si oglejte v nadaljevanju.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close