Preproste modne kombinacije, na katere lahko vedno računate

13. februar 2019

Preproste modne kombinacije, na katere lahko vedno računate

13. februar 2019

Lahko bi rekli, da smo z eno nogo že v pomladni sezoni, ki bo zamenjala tople plašče, debele puloverje in visoke škornje za bolj lahkotne materiale, ohlapne kroje in odprte čevlje.

Kljub temu pa bo en detajl ostal enak – nevtralna paleta barv, ki združuje črno in belo barvo ter nepogrešljivi bež, modri, zeleni in rjavi toni, ki se med seboj odlično ujemajo in ustvarjajo nešteto možnosti za različne modne kombinacije.

Novi pomladni trendi in kosi bodo vrnili živahnost in svežino v naše omare ter modne kombinacije. Kljub različnim novim kosom pa se bo lahko porajalo večno vprašanje, kako nositi najbolj zaželene spomladanske kose?

Odgovor na številne modne dileme se skriva prav v preprostih klasičnih in osnovnih kosih, ki se bodo s prvim pomladnim dnem vrnili v naše omare. Združeni v celoto s ščepcem trendovskih detajlov iz modnega in tudi lepotnega sveta pa ustvarjajo preproste kombinacije, ki jih lahko nosite ob vsaki priložnosti.

son-prettylittlefawn
@prettylittlefawn

Kaj kombinirati in kako izvleči maksimum iz spomladanske garderobe? Od sproščenih poslovnih kombinacij do popolnega outfita za vikend ali after work druženja s prijatelji, je kombinacija enostavnih krojev ter nevtralnih barv tista, ki jo lahko nosimo od jutra do večera, v kateri se bomo odlično počutili.

son-cgrabowska

Kljub temu pa se zna zgoditi, da s časom postanejo priljubljeni kosi predvidljivi in posledično manj zanimivi. V tem primeru bodo modni dodatki prinesli popolno začinjenost priljubljenim kosom. Nekaj privlačnih izbir bo v trenutku poživilo še tako preprosto kombinacijo.

son-harperandharley
@harperandharley

V iskanju popolne outfit formule, ki bodo stilsko odgovarjale vsem letnim časom, smo se ozrli v omare popularnih trendseterk, katerih stil lahko opišemo kot klasičen s trendovskim pridihom, ki jim daje popoln videz. Vedno elegantne, vendar z dozo sproščenosti, zaradi katerega se boste počutile vsaj tako dobro, kot boste videti.Kratek vodič skozi najboljše modne kombinacije, na katere lahko vedno računate in jih lahko kombinirate z različnimi modnimi dodatki, frizuro ali make-upom, poglejte v nadaljevanju.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close