Preproste praznične frizure v samo nekaj trenutkih!

23. december 2019

Preproste praznične frizure v samo nekaj trenutkih!

23. december 2019

Stajliš videz, ki ne zahteva veliko časa in truda!

Čeprav smo do nedavnega mislili, da je silvestrovanje še daleč, moramo priznati, da je prišel skrajni čas, da razmislimo, kaj bomo oblekli in kakšna frizura nas bo krasila na najdaljšo noč leta. Če smo zamudili prednovoletni termin s frizerjem, ni razloga za paniko, saj obstajajo odlične in praktične pričeske, ki jih lahko naredi prav vsak.

Kot smo že omenili, je čakalna doba pri frizerjih kar dolga, zato v primeru, da niste dobili prostega termina, lahko poiščete preproste, a neizmerno očarljive frizure, ki jih lahko brez truda naredite sami.

Lahko si izberete frizuro z nadvse popularno figo v različnih izvedbah. Figa deluje prefinjeno, močno in ženstveno, zato predlagamo, da se odločite za elegantno varianto, ki ustreza vsaki modni kombinaciji.

Tudi visoka figa je odlična izbira, če boste nosili posebne in vpadljive uhane Poleg visokih fig obožujemo tudi nizke, ki so lahko tudi elegantne, tudi, če so malce neurejene.

Iz spetih las izvlečete nekaj sprednjih pramenov, ki uokvirijo vaš obraz in tako ustvarite nekoliko bolj ležeren, a hkrati glamurozen videz, ki odlično deluje z različnimi slogi oblačenja.

Ko že govorimo o spetih laseh, je izjemno učinkovita in preprosta frizura – čop. Tako se lahko, poleg fige, odločite tudi za visok ali visok čop ter lase dodatno okrasimo z zanimivimi lasnicami ali elastikami, ki bodo povzdignile celoten videz. Čop je odlična izbira, če želite modni kombinaciji podariti šik videz, hkrati pa ohraniti funkcionalnost.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close