Preproste vaje za zategovaje obraza, zaradi katerih boste videti sijajno!

20. september 2019

Preproste vaje za zategovaje obraza, zaradi katerih boste videti sijajno!

20. september 2019

Čeprav smo navajeni, da je telovadb namenjena izključno za telo, je realnost nekoliko drugačna, saj so vaje za obraz odlična metoda nega.

Če želite zategniti obraz ali preprosto delati na elastičnosti in lepšem tonusu, potem so gimnastične vaje za obraz odlična izbira.

V zadnjih nekaj letih je lepotna industrija razvila impresivne formule, ki pomagajo pri negi kože, da je videti zdrava in sijoča. Kljub temu pa se morate včasih obrniti na stare preizkušene metode, ki ne zahtevajo nič več kot malo volje in vztrajnosti.

Vaje za obraz so še vedno malce zapostavljene in jih večina ne jemlje resno, a če se boste vaje izvajali redno, boste na obrazu zelo hitro opazili razliko.

Za obrazno gimnastiko potrebujete samo roke in nekaj minut na dan, priporočljivo je, da na kožo pred vadbo nanesete lahko vlažilno kremo. Kot smo že omenili, vaje za obraz zategnejo kožo, zmanjšajo pojav gub in odstranijo sledi utrujenosti. Najboljše pri vajah pa je, da obrazu povrnete sijaj, ki vam ga ne more dati nobena krema.

Vaje zahtevajo vztrajnost in kontinuiteto, vendar so prvi rezultati videti zelo hitro, kar je čisto dovolj za motivacijo in nadaljevanje te koristne vadbe.

V nadaljevanju si poglejte odličen video posnetek, ki ponuja temeljito razlago vaj za obraz, zato jih poskusite še danes!

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close