Preprosti triki za vitkejši videz

26. julij 2019

Preprosti triki za vitkejši videz

26. julij 2019

Poletje je v razcvetu in s tem tudi vse možne poletne kombinacije. Od kratkih kril, hlač, prosojni oblek in seveda kopalk. Če se še vedno držite slabih navad, je zdaj pravi čas, da obrnete nov list in naredite nekaj dobrega za svoje telo.

Po navadi so tisti trije kilogrami viška posledica uživanja sladkarij, hitre hrane, tudi alkohola in seveda pomanjkanja gibanja.

Običajno se za vpis v fitnes ali na vodene vadbe odločamo jeseni ali pozimi, saj najdemo tisoč in en razlog, da poletje ni pravi čas. Med njimi tudi vročina, ki je pogost izgovor, da ljudje vadbo poleti opustijo. Bodite drugačni in posvetite vadbi vsaj trikrat tedensko po eno uro. Telo vam bo hvaležno.

Poletje ima še eno prednost, in sicer zaradi vročine raje posežemo po solatah in lažjih jedeh, kar je pravzaprav olajševalna okoliščina in dodaten razlog, da je poletje pravi čas za spremembe.

@weworewhat

Kar zadeva vadbe, imate srečo, če boste začeli zdaj, saj so fitnesi in dvorane razmeroma prazne. Če pa vam je bolj pri srcu gibanje v naravi, ni lepšega kot jutranji tek ali vadba ob morju. Ne glede na to, kaj boste izbrali, začnite postopoma in dovolite telesu, da počasi napreduje.

Poleg prehrane in vadbe, pa obstaja še nekaj trikov, ki skrijejo kilograme. Na primer pričeska, ki jo imate, vam lahko doda kakšen kilogram oziroma vam ga odvzame. Če želite, da bo vaš obraz videti vitkejši, se izogibajte krajšim pričeskam, kot sta paž in daljši paž. Prav tako čopu, kjer so lasje na temenu malce privzdignjeni. Ravni, zlikani lasje, ki padajo ob obrazu vas naredijo vitkejše, poleg tega pa je taka pričeska praktična in preprosta za urejanje.

Naslednji trik, s katerim boste videti vitkejši je uporaba nevtralnega bronzerja, s katerim poudarite poteze obraza, nad bronzer pa na jagodice lic, nanesite še nekaj nežnega rdečila.

In še en trik, ki zadeva pričesko, to je frufru. Za zoženje obraza se priporoča frufru, ki je stopničasto pristrižen skoraj do brade. S tako pričesko boste dosegli lepo uokvirjen, vitkejši obraz.

@rocky_barnes

Zagotovo pa se strinjate, da smo zaradi porjavelosti videti vitkejši. Toda, previdno na soncu.

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close