Presenečenje za oboževalke Seksa v mestu: Aidan se vrača!

25. avgust 2022

Presenečenje za oboževalke Seksa v mestu: Aidan se vrača!

25. avgust 2022
Foto: Profimedia

Pri HBO Max so že pred nekaj meseci potrdili, da bodo posneli drugo sezono serije In kot bi mignil …, zdaj pa so sporočili še, da se z njo vrača še priljubljeni lik.

Čeprav serija In kot bi mignil …, ki je nadaljevanje kultnega Seksa v mestu, ni naletelo na odobravanje kritikov, je očitno prepričala dovolj gledalcev, da so se pri produkcijski hiši HBO Max odločili za nadaljevanje.

Tega pa bodo pokrepili z vrnitvijo priljubljenega lika Aidana Shawa, ki ga igra John Corbett.

Oboževalci, ki so spremljali serijo Seks v mestu, se Aidana spomnijo kot simpatičnega izbranca protagonistke Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), s katero sta bila tudi zaročena, a je zveza propadla.

Carrie je bila vmes poročena z gospodom Živino. (Foto: Profimedia)

Carrie se je na koncu poročila z gospodom Živino (Chris Noth), ki pa je že v prvi epizodi In kot bi mignil … umrl. Zelo kmalu po tem pa so Northa doletele obtožbe o spolnem nadlegovanju, zato se je celotna ekipa serije javno distancirala od njega.

Bosta Carrie in Aidan poskusila v tretje?

Številni zdaj ugibajo, če želijo z Aidanom zapolniti vrzel, ki je nastala po smrti Živine, odsotnosti priljubljene Samanthe (Kim Cattrall) in smrti igralca Willieja Garsona (upodabljal je Carriejinega prijatelja Stanforda), ki je umrl tik pred koncem snemanja serije In kot bi mignil …

Z Aidanom sta se nazadnje videla v filmu Seks v mestu 2. (Foto: Profimedia)

Aidan in Carrie sta zvezo v prvotni seriji prekinila dvakrat, priljubljeni mizar pa se je nato pojavil še v filmu Seks v mestu 2, v katerem se s Carrie srečata na tržnici v Abu Dabiju, kasneje pa se celo poljubita, čeprav sta v tistem trenutku oba srečno poročena.

Bo druga sezona In kot bi mignil … nadaljevala, kjer sta ostala v filmu Seks v mestu 2?

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close