Preverite, katera barva nohtov najbolj pristaja vaši osebnosti

08. februar 2023

Preverite, katera barva nohtov najbolj pristaja vaši osebnosti

08. februar 2023
Foto: Instagram @heluviee

Ste tudi vi eni izmed tistih, ki barve povežejo z letnimi časi? Zima je za nekatere v znamenju svetlo modre, za druge je rdeča, za tretje je pomembno le, da je lak premazan z bleščicami. 

Zimske barve predstavljajo občutke, ki jih imamo v tem letnem času. V nadaljevanju predstavljamo barve, ki so idealne za zimski čas, obenem pa so razvrščene glede na nebesna znamenja, tako da se ujemajo z vašo osebnostjo. 

Oven

Temno rdeč odtenek da zagon in strast, da se lotite in dokončate projekte, ki jih imate. Rdeča predstavlja vitalnost in zagotovo predstavlja strast rakov – tudi v mrzlih dneh. 

Foto: Instagram @aimeemoriarty

Bik

Kako bi opisali to barvo? Metalično zlata ali kakijevo zelena bo v bikih vzbudila vse sanje in želje, ki jih imajo globoko v sebi. Gre za barvo, ki vam bo pomagala zmanifestirati življenje, ki si ga želite. 

Foto: IMAXtree

Dvojčki

Modra je barva celjenja, okrevanja. Dvojčki so otroci pomladi in hladni meseci lahko pri dvojčkih vzbudijo občutek, da ne morejo razpreti svojih kril in so omejeni. Svetlo modra barva vas bo dnevno opominjala na svetlo in prijetnost v prihodnjih pomladnih mesecih.

Foto: Instagram @heluviee

Rak

Umirjeno roza je idealna barva za nežne rake, obenem pa jih bo spomnila na to, da morajo včash tudi tvegati. 

Foto: Instagram @flawless.nail.design

Lev

Ker so dnevi še vedno kratki, noči pa še vedno dolge, je barva rdeče pomaranče odličen odtenek za znamenje, ki vlada poleti. Barva vam bo v hladnih mesecih prinesla veliko energije, strasti, zagona, odločnosti in optimizma.

Foto: IMAXtree

Devica

Temno čokoladen lak za nohte predstavlja vašo osebnost, ki je v znamenju zemlje in narave. Barva vas bo navdihnila, da se povežete z naravo in pomagala vam bo, da ostanete to, kar ste. 

Foto: Instagram @rodjapazooki

Tehtnica

Še en znak v znamenju modre, toda tehtnicam je namenjena temno modra. Tehtnice si vedno želijo harmonije in razumevanja, zato ni presenetljivo, da je za tehtnice najbolj primeren temno moder odtenek, ki vam bo prinesel veliko miru v vsakdanjem življenju.

Foto: IMAXtree

Škorpijon

Za enega najbolj nepredvidljivih in spremenljivih nebesnih znamenj je najbolj primerna temno siva. Čeprav škorpijone pogosto lahko vidimo s črnimi nohti, pa je temno siva odlična sprememba za zimske dni, obenem pa ne odstopa preveč od njihove običajne izbire. 

Foto: Instagram @beautypassion_officiel

Strelec

Ste že slišali za murvo, listnato drevo s temno vijoličnimi plodovi? No, to je vaša zimska barva. Gre za barvo, ki vam bo prinesla samozavest in srečo.

Foto: Instagram @premier.gel

Kozorog

Kozorogu je namenjena barva z veliko globine. Čeprav to globino le redko pokažete drugim, pa bodo vaši svetleči nohti govorili namesto vas, metalik odtenek pa je odlična izbira za vse priložnosti.

Foto: IMAXtree

Vodnar

Temna teal barva, ki je ime dobila po zelenomodri barvi ptice, najbolje predstavlja vodnarjevo osebnost. V zimskih mesecih vam bo pomagala sprejeti vse dele sebe, ki jih le redko pokažete, obenem pa bo združila vašo intuitivno in komunikativno naravo.

Foto: Instagram @demijenkinsstudios

Ribi

Drzna barva sivke bo ribe bo v zimskem obdobju navdala z veseljem in energijo, ki jo bodo začutili tudi ljudje okoli vas.

Foto: Instagram @sjpolished

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close