Pri 47-ih letih si po petem otroku želi še šestega!

12. december 2021

Pri 47-ih letih si po petem otroku želi še šestega!

12. december 2021
Avtor: Profimedia

Jamie Oliver ima z ženo Juliette že pet otrok, toda 47-letnica bi z veseljem imela še enega.

Televizijski šef, ki je z ženo Juliette oziroma Jools poročen že od leta 2000, se je pred dnevi pojavil kot gost na britanskem radijskem šov The Chris Moyles Show

Jamie Oliver je v oddaji govoril tudi o svoji ženi in njenem materinskem čutu. Voditelj Chris Moyles je povedal tudi anekdoto o paru. “Mislim, da sem se pošalil o tem, da bi Jamie in Jools imela 98 otrok in Jamie pravi: ‘Ja, mislim, da sva končala’ in potem ga Jools pogleda in pravi: ‘Čeprav še enega bi bilo pa morda lepo imeti’ in Jamie jo je samo pogledal,” je povedal Moyles. 

Kuharski šef je priznal, da mu je bilo v tistem trenutku kar malo neprijetno. Jools je namreč zelo materinska, toda Jamie jo mora včasih opozoriti, naj čas in ljubezen posvetu tudi možu.

Avtor: Profimedia

Omenil je tudi šestega družinskega člana – psa z imenom Conker. Družina ga ima šele en mesec, toda Jamie pravi, da nihče v družini ni tako vesel kot pes, ki vidi, da je Jamie doma. 

Jamie in Jools imata pet otrok –  Poppy Honey Rose, ki je stara devetnajst let, leto mlajšo Daisy Boo Pamelo, dvanajstletno Petal Blossom Rainbow, dvanajstletnega in petletnega sina z imenom Buddy Bear Maurice in River Rocket. Jools si vseeno želi še enega, toda po petih splavih razmišlja o umetni oploditvi. Njen drugi splav je bil zanjo tudi življenjsko ogrožujoč, zadnjega pa je imela med lockdownom. 

“Ko enkrat doživiš splav, se ti potem vedno zdi, da ti je naslednji otrok namenjen in da moraš še naprej poskušati,” pravi Jools. Dodaja, da se je pozanimala o umetni oploditvi in meni, da je glede na njeno starost to primerna izbira. “Toda saj veste, da je to težko, ker imam tudi partnerja, moram razmišljati tudi o njem in nisem prepričana, da je si tega želi na tak način.” Nadaljuje, da zaradi tega umetne oploditve ne želi vsiljevati, saj ima zelo veliko srečo glede partnerja in družine. 

Avtor: Profimedia

“Predvidevam, da ko bom v letih, ko bom v menopavzi, bom dejansko pomislila: ‘Hvala bogu,’ in čutila olajšanje, da ne morem več zanositi in lahko samo nadaljujem s svojim življenjem,” pravi Jools.

Style. Več novic

New Report

Close