Pri 50. se je slekla za Playboy in trdi, da je prava lepota samo tista, ki je naravna!

04. november 2020

Pri 50. se je slekla za Playboy in trdi, da je prava lepota samo tista, ki je naravna!

04. november 2020

Danes, v svojem 88. letu pa še vedno privlači pozornost, kjer koli se pojavi.

Legendarna angleška igralka Joan Collins je pred kratkim zasenčila svoje veliko mlajše kolegice na promociji serije Glow and darkness in Madrid, v kateri igra poleg Denise Richards in Jane Seymour.

Igralska diva se je pojavila v oprijeti cvetlični obleki, ki jo je dopolnila z ogromnimi visečimi uhani.

Collinsova je svojo kariero začela kot 9-letna deklica. V Hollywood je odšla leta 1951, kjer je podpisala prvo filmsko pogodbo za studio 20th Cenutry Fox.

Oči celega sveta so bile uprte v Joan, ko je v 80-ih igrala Alexis Carrington v TV limonadi Dinastija.

Igralstvo pa ni bila njena prva želja. Na začetku je želela postati zasebna detektivka ali pa modna oblikovalka, kar je priznala v mnogih intervjujih.

»Ko sem bila v puberteti, sem želela biti fant. Sovražila sem, da postajam ženska. Med igranjem sem bila lahko vse, kar sem si želela,«

je izjavila.

Njen oče je bil agent, ki je odkrival talente, delal pa je s številnimi zvezdami tistega časa. Prav njemu se lahko Joan zahvali, da ji je pomagal na začetku kariere.

Pri 17. letih se je pojavila v filmu I Belive in You. Takrat pa, je poudarila, je želela raziskovati svojo seksulanost.

Slavna igralka se je leta 1983, pri svojih 50-ih letih slekla za Playboy, da bi dokazala, da je zapeljivost brezčasna. V svoji karieri je krasila več kot 400 naslovnic svetovnih revij, snemanje za Playboy pa ji je ostalo v najlepšem spominu.

Poleg kariere, je rumeni tisk polnila s številnimi aferami, ki jih je imela s slavnimi moškimi. Grela je naročje sina Charlieja Chaplina, Conrada Hiltona in Richarda Burtona. Navdušila je tudi slavnega umetnika Andya Warhola ter bila nekaj časa celo njegova muza, vendar sta bila le prijatelja.

Ko se je Collinsova počasi začela umikati iz filmskega sveta, je leta 2014 predstavila svojo linijo ličil. Poleg tega je začela prodajati še lasulje, saj jih sama obožuje.

Za razliko od svojih številnih kolegic, Joan nikoli ni šla pod nož. Že od nekdaj je proti plastični kirurgiji, saj verjame, da je lepota resnična le, če je naravna.

Mi se z njo seveda strinjamo, pa vi?

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close