Kris Jenner pri 67 letih končno krasi naslovnico modne biblije

17. november 2022

Kris Jenner pri 67 letih končno krasi naslovnico modne biblije

17. november 2022
Foto: Instagram @krisjenner

Slavna “mamadžerka” se je s tem pridružila hčerkam Kourtney, Kim, Kendall in Kylie.

Kris Jenner, glava družine Kardashian – Jenner, je končno pristala na naslovnici slavne modne revije Vogue. To čast ji je dala izdaja, ki izhaja na češkoslovaškem trgu.

67-letni podjetnici so posvetili črno-bele fotografije, na katerih pozira v dramatičnem plašču v slogu lika Mirande Priestly iz filma Hudičevka v Pradi, pa tudi v umetniški opravi, ki spominja na lovke. S tem so poustvarili hobotnico Ursulo iz animirane uspešnice Mala morska deklica, v katero se je Kris odlično vživela.

Foto: Instagram @krisjenner

Češkoslovaški Vogue ji je posvetil decembrsko izdajo, posvečeno voditeljem, kar si Kris šteje v veliko čast, je zapisala na Instagramu. V pogovoru z revijo je tako spregovorila o uspehu “najslavnejše družine na svetu”, za kar je v veliki meri zaslužna prav sama, ter o svoji vlogi mame in menedžerke.

Zdaj ostane samo še Khloé …

Sicer pa je mati šestih otrok in babica že kar dvanajstih vnukov krasila naslovnice že marsikatere revije, a to je prvič, da je pristala na prvi strani Vogua, ki velja za tako imenovano modno biblijo.

S tem se je pridružila hčerkam Kourtney, Kim, Kendall in Kylie, ki so v preteklosti krasile že malo morje Vogue naslovnic: Kendall se lahko pohvali s kar 13 naslovnicami, Kim z desetimi, ta čast pa je pripadla tudi Kourtney in najmlajši Kylie.

Foto: Profimedia

A samo Kim in Kendall sta uspeli prepričati Anno Wintour, legendarno urednico ameriške izdaje modne biblije, saj sta onidve edini, ki sta doslej krasili ameriški Vogue.

Khloé je edina od sester, ki ji do zdaj ni uspelo priti na nobeno.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close