Pri Afflecku se začenjajo priprave na veliko poroko leta

19. avgust 2022

Pri Afflecku se začenjajo priprave na veliko poroko leta

19. avgust 2022
Foto: Profimedia

Zdaj je jasno: ta konec tedna se bo na igralčevem posestvu v Georgii odvila poročna slovesnost.

Potem ko so se le nekaj dni po poroki pojavile govorice, da naj bi se Jennifer Lopez in Ben Affleck že razšla, je zdaj jasno, da je šlo samo za nepreverjene čenče. Na luksuznem posestvu v Georgii, ki je v lasti slavnega igralca, namreč že ves teden potekajo priprave na poročno slavje.

Na posestvu je več sto zaposlenih, ki so ob reki zgradili velik šotor in se trudili, da bo na dan dogodka vse popolno. Prav danes naj bi se začelo tridnevno intimno praznovanje, rezervirano samo za njuno družino in prijatelje.

Foto: Instagram

Danes zvečer bo potekala generalka, v soboto pa se bosta zvezdnika še enkrat poročila – tokrat pred družino in slavnimi prijatelji, ki se niso mogli udeležiti prve poroke, kot so Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck in Drea de Matteo. Dan po poroki naj bi si druščina privoščila žar.

Foto: Instagram

Page Six poroča, da naj bi njuno težko pričakovano poroko vodil zvezdniški življenjski trener in ustvarjalec podkastov Jay Shetty. Lopezova in Shetty naj bi bila dolgoletna prijatelja, zvezdnica pa je celo nastopila v enem od njegovih podkastov, kjer je spregovorila o svojih ljubezenskih težavah skozi leta.

Foto: Profimedia

Zvezdniški par so sicer dan pred velikim dogodkom opazili v Savannah, kjer sta skupaj z otroki in ostalimi družinskimi člani opravljala še zadnje nakupe.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close