Pričakajte praznike kar v kavbojkah in v njih zasijte na zabavi!

21. december 2018

Le kdo si upa zatrditi, da kavbojke ne morejo biti popolna ‘party’ garderoba? Uskladite jih le s primernim zgornjim delom oblačila in izbranimi modnimi dodatki!

Ni vse, kar je udobno, tudi samodejno neestetsko, nelepo ali manj ugledno. To velja tudi za kavbojke, ki sicer po pravici veljajo za osnoven kos oblačila v naših garderobah. Kavbojke se namreč dobijo že v toliko variacijah in z okraski ter zanimivimi podrobnostmi, da so v tem primeru nadvse razkošne in zanimive (ter seveda tudi drage) že same po sebi.

Moda je zadnja leta precej širokogrudno sprejela mešanje casual in elegantnega oblačenja, ne le za vsak dan, ampak tudi ob posebnih priložnostih. In le malo dni v letu je tako slavnostnih in posebnih kot prav novo leto. Zato se vam ni treba za vsako ceno tlačiti v obleko z bleščicami, če se v kavbojkah pač počutite bolj udobno.

Letos lahko, po slikah modnih navdušenk sodeč, tudi božični in novoletni ‘party’ pričakate kar v kavbojkah in se tako sproščeno zabavate vse do jutranjih ur. Dovolj je, da k zanimivim in lepo krojenim kavbojkam oblečete razkošnejši zgornji del oblačila, si nadanete zanimive modne dodatke in nepozabno zapeljivo obutev.

https://www.instagram.com/p/BqJkWjkjsNV/?utm_source=ig_embed

Na ta način boste prihranile čas in si nehale razbijati glavo z modnimi odločitvami v zadnjem trenutku, za povrhu pa se bo dobro počutje (če so kavbojke pač vaš najljubši kos oblačila) pokazalo tudi na vašem obrazu. Zelo hitro se namreč opazi, kdaj se človek počuti udobno in prijetno v svoji garderobi.

https://www.instagram.com/p/Bqw37d0F2lM/?utm_source=ig_embed

Modni strokovnjaki vam zagotavljajo, da tudi v kavbojkah ne boste videti slabše od prijateljic, ki so se tudi po nekaj ur dlje trudile za svoj videz, kot ve, sploh, če se boste zgledovale po fotografijah z družbenega omrežja Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bea0AwClMJ0/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BpXPw2eHhtB/?utm_source=ig_embed

Izberite kavbojke, ki lepo poudarijo vašo postavo ali prikrijejo njene pomanjkljivosti, zraven pa oblecite svilen top, majico z bleščicami ali elegantno bluzo s prozornimi mrežastimi vstavki. kar se tiče obutve, vam modni stilisti priporočajo kavbojske škornje ali škornje z vzorcem kačje kože, ki bo ženstvenemu videzu dal ravno pravo mero kontrasta.

https://www.instagram.com/p/BpXD-5ZFylu/?utm_source=ig_embed

Videz lahko zaokrožite z naravnim ali pa bolj slavnostno poudarjenim ličenjem in sveže opranimi, naravno padajočimi lasmi. To je frizura, s katero smo zagotovo videti tudi najbolj zapeljive!

D. S.

Foto: Instagram, Live About, Vogue

New Report

Close