Pričeske, ki bi vam najbolj pristajale glede na vašo osebnost!

25. februar 2023

Pričeske, ki bi vam najbolj pristajale glede na vašo osebnost!

25. februar 2023
Foto: Instagram @sabinasarkka

Mnogi verjamejo, da je astrologija ključ do vsega.

Medtem ko nam lahko astrologija pomaga pri iskanju kariere ali idealnega partnerja, pa nam je lahko v veliko pomoč tudi pri iskanju osebnega stila. Vsako znamenje ima namreč svoje lastnosti in svojo energijo, na podlagi katerih lahko predvidimo tudi barve nohtov ali pričeske, trdijo astrologi in tisti, ki se navdušujejo nad astrologijo. 

Vsako nebesno znamenje ima svoj način življenja – ovni so polni energije, odločni, zato so njihove pričeske pogosto narejene na hitro in precej nepotrpežljivo, medtem ko vodnim, zračnim ali zemeljskim znamenjem z drugačnim stilom življenja ustrezajo drugačne pričeske. 

Bik: dolgi valoviti lasje

Če razmišljate o tem, da bi si pustili daljše lase, potem je to vaš znak! Kot zemeljsko znamenje so biki zelo senzualni in dolgi lasje so idealni zanje. Z njimi namreč dobite občutek zapeljivosti, prav tako pa bo pričeska videti udobno in razkošno hkrati.

Dolgi valoviti lasje so odlična izbira, če želite vzbuditi malo pozornosti, obenem pa jih ni težko speti in jih odmakniti z obraza, kadar ste doma in vas nihče ne vidi. 

Foto: Instagram @shaymitchell

Oven: razkuštran lob

Še vemo, kaj je lob? Gre za dolg bob, ki pristaja tako tistim z ravnimi kot tistim z dolgimi lasmi. Lasje do ramen so obenem idealna dolžina za rake, ki lahko s svojimi lasmi naredijo, kar si želijo – super namreč izgledajo tudi povsem razkuštrani.

Foto: Instagram @ashleybenson

Dvojčka: večplastni bob

Kot zračno znamenje se dvojčka spreminjata tako hitro, kot se spreminja smer vetra. Prav zato bo živahen in večplasten bob idealna pričeska za dvojčke, ki lahko eksperimentirajo tudi z asimetričnimi bobi.

Foto: Instagram @beautylunchpad

Raznolikost take pričeske ustreza zabavnim in razigranim dvojčkom, ki obenem lahko kreativno izrazijo svoj unikaten stil. Danes je lahko bob polizan nazaj, jutri bo razkuštran, pojutrišnjem zravnan. Dvojčki potrebujejo vsak dan nekaj novega in drugačnega, sicer jim postane dolgčas, zato je bob odlična izbira.

Rak: lasje v figi

Pri rakih je pomembna preprostost, prav tako pa ne želijo preveč dela z lasmi. Figa na vrhu glave je odličen način, da se rak počuti sproščeno, udobno, varno in domače. Ni ga boljšega od skuštrane fige, iz katere štrli nekaj pramenov, udobnega puloverja in trenirke. 

Foto: Instagram @kimkardashian

Lev: razkošni kodri

Levi imajo radi pozornost in pompoznost. Pogosto jih lahko vidimo v vpadljivih outfitih, ki jih še dopolnijo kodri z veliko volumna. Te lahko dosežemo na različne načine, toda važno je le, da so čim večji. 

Foto: Instagram @kaiagerber

Devica: pixie frizura

Devica je zemeljsko znamenje, ki je zelo praktično, zato astrologi predlagajo pričesko, za katero ne bo potrebno veliko dela. Pri kratki pričeski namreč ne boste potrebovali veliko časa za urejanje, obenem pa bodo vaši lasje pokazali vaš karakter – device so drzne, rade sledijo trendom in ne bojijo se sprememb.

Foto: Instagram @ellie_gonsalves

Tehtnica: kitke na 101 način

Pri tehtnicah gre vedno za uravnoteženje in simetrijo, zato so kitke odlična pričeska zanje. Tehtnicam je prav tako pomembno, da so obkrožene z lepimi stvarmi, pri kitkah pa je tudi ogromno izbire – ohlapne kitke, tanke, debele, več kitk ali pa samo ena, v stilu ribjega repa ali običajna francoska. 

Foto: Profimedia

Škorpijon: oster rez in frufru

Kot znamenje, ki je znano po svoji skrivnostnosti, so škorpijoni znani po svojem odločnem, ostrem videzu, ki jih zaznamujejo ostre linije. Raven frufru in ravni lasje so odlični za škorpijone, ki tako prikažejo svojo strastno naravo, obenem pa obdržijo občutek nadzora.  

Foto: Profimedia

Strelec: bundesliga 

Znamenje ognja je vedno pripravljeno preizkusiti vse in zdaj je odličen čas, da preizkusijo znamenito in trenutno spet moderno bundesliga frizuro. Pri tej lahko eksperimentirate z dolžino las, s stilom, možnosti je neskončno. 

Foto: Instagram

Kozorog: praktičen bob

Kozorogi so zemeljska znamenja, ki uživajo v preprostih in elegantnih stvareh ter neradi eksperimentirajo. Bob je zato odlična izbira, saj je zelo profesionalen in praktičen, obenem pa kaže na ambiciozno naravo.

Če ga preizkusite in ugotovite, da je to pričeska, ki jo želite obdržati celo življenje, ne bo prav nič presenetljivo, saj se kozorogi radi držijo tistega, kar jim je všeč in jim daje samozavest. 

Foto: Instagram @kourtneykardash

Vodnar: ekscentrično

Vodnarji so ekscentrični, svobodomiselni in radi preizkušajo nove stvari. Prav nič jih ne skrbi, da bi izstopali in verjetno so preizkusili že številne pričeske. Astrologi predlagajo moker in nazaj polizan videz ali pa mešanico čopa na glavi iz nekaj pramenov, preostanek las pa spuščen.

Prav tako predlagajo različne barve las, s katerimi boste še bolj jasno pokazali svoj nekonvencionalen in napreden stil ter osebnost. 

Foto: Instagram @emmachamberlain

Ribi: romantični kodri

Ribam so všeč spuščeni in igrivi lasje, zato astrologi priporočajo razpuščene kodre, ki bodo odlično prikazali zasanjano, intuitivno in mehko naravo rib, ki obožujejo poetično in romantično naravo rib. 

Foto: Instagram @oliviarodrigo

Avtor
Piše

B.P.

Style. Več novic

New Report

Close