Prihaja najmočnejši retrogradni Merkur: za teh 5 znakov bo to peklensko obdobje

15. junij 2020

Prihaja najmočnejši retrogradni Merkur: za teh 5 znakov bo to peklensko obdobje

15. junij 2020

Kaj vas čaka?

Mnogi znaki bodo občutili vznemirjenost in napetost

Junij je resnično nenavaden in poseben mesec leta 2020 zaradi pojava dveh mrkov in več retrogradnih planetov, ki se jim bo 18. junija pridružil retrogradni Merkur v znamenju Raka, ki številnim trese tla pod nogami.

Ta stara in dobro poznana Merkurjeva energija bo junija enako vplivala na nas.

Številni astrološki znaki bodo čutili zmedo in napetost, vendar bo retrogradni Merkur najbolj vplival na naslednjih 5 znakov.

Oven

Dragi Ovni, kmalu boste na lastni koži občutili nenavadne vibracije retrogradnega Merkurja. Zadnjih nekaj mesecev ste živeli na robu in vse, kar ste si zaželeli, ste takoj sprožili. Odločitve so bile sprejete hitro in hitro so se izkazala za napačne. Zdaj je čas, da se upočasnite. Sledi obdobje spoprijemanja s posledicami in izterjave starih dolgov. Soočite se s spremembami in nato boste našli svoj mir.

Rak

Retrogradni Merkur se bo približal vaši nežni plati. Občutili boste vznemirjenost in živčnost. Čaka vas prava poplava občutkov, ki jih ne bo preprosto izraziti. Soočate se z različnimi skrivnostmi in se učite novih lekcij. Namesto da usmerjate energijo v negativizem, jo usmerite v optimizem in duhovno rast.

Devica

Retrogradni Merkur vam prinaša veliko obremenitev in občutek, da izgubljate nadzor. Možno je, da bo oseba, ki ji zaupate, začela kazati svoj pravi obraz. Ne bodite razočarani, če se en odnos konča za vedno – upoštevajte, da vas je retrogradni Merkur rešil pred novo žalostjo in težavami.

Škorpijon

Napolnjeni ste z negativnimi mislimi in še posebej ne marate mešanih čustev, ki jih ne morete skrivati. Škorpijoni so vedno skrivnostni, zdaj pa teh občutkov ne boste mogli več skrivati. Pustite, da vas dohitijo in prehitijo. Pustite, da se vam, kot slap izlijejo iz duše in naj jih čas za vedno vzame. Kmalu se boste počutili osvobojene.

Kozorog

Resničnost ne izpolnjuje vaših pričakovanj in zato ne želite videti svojih težav, nesporazumov in napak. Nosite »očala« skozi katere ne vidite resnice in živite v laži. Retrogradni Merkur vas bo spodbudil, da resnici končno pogledate v oči in se soočite z vsemi neprijetnimi izkušnjami, ki vam jih trenutno daje življenje. Brez skrbi iz te bitke boste odšli kot zmagovalci.

Retrogradni Merkur v znamenju raka bo imelo največ vpliva na vaša čustva in način izražanja. Ne zadržujte jih v sebi in pustite, da vam prosto pridejo iz duše.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close