Priljubljena igralka se je zaročila s svojim dekletom

03. november 2021

Priljubljena igralka se je zaročila s svojim dekletom

03. november 2021
Avtor: Profimedia

Zvezdnica sage Somrak Kristen Stewart je razkrila, da jo je njeno dekle zasnubilo.

Kristen Stewart je v nedavnem intervjuju razkrila, da je doživela snubitev, o kakršni je sanjala. Dekle Dylan Meyer, s katero sta skupaj dve leti, jo je zaprosilo za roko in Kristen je pristala. “Želela sem si, da bi me zaprosila za roko. Mislim, da sem zelo natančno povedala, kaj hočem in uspelo ji je. Poročili se bova, zgodilo se bo,” je sporočila presrečna igralka.

Novica o zaroki prihaja skoraj dve leti po tem, ko je Kristen v intervjuju s Howardom Sternom priznala, da komaj čaka, da se zaročita, saj je že sama razmišljala, da bi zasnubila Dylan, čeprav sta bili tedaj skupaj le nekaj mesecev.

Avtor: Profimedia

Dylan in Kristen sta se spoznali pred osmimi leti, ljubezensko razmerje pa sta začeli leta 2019, ko sta se ponovno srečali za zabavi skupnega prijatelja.

Kristen, ki je svetovno slavo doživela zahvaljujoč trilogiji Somrak, je bila pred leti v zvezi s soigralcem iz omenjene franšize, Robertom Pattinsonom, a sta se leta 2013 po štirih letih razšla. Kriva je bila Kristenina nezvestoba – prevarala ga je z režiserjem Rupertom Sandersom, med snemanjem filma Sneguljčica in lovec.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close