Priljubljeni igralec presenetil v krilu!

24. januar 2023

Priljubljeni igralec presenetil v krilu!

24. januar 2023
Foto: Profimedia

Takšnega modnega podviga od njega vsekakor nismo pričakovali.

Robert Pattinson je bil eden od vrhuncev Diorjeve modne revije v Parizu. Na tednu moške mode se je pojavil v rjavi krzneni jakni, h kateri je oblekel krilo iz tvida. To je razkazovalo njegove črne škornje, pod katere je oblekel še črne nogavice.

Vsekakor zelo bizarna in za naš okus precej neusklajena oprava, ki nas je pustila odprtih ust!

Foto: Profimedia

Pattinson sicer z Diorjem sodeluje že skoraj deset let in je njihov ambasador dišav. Večkrat je že odkrito govoril o tem, da v zabavni industriji veljajo zelo restriktivni standardi za moška telesa.

Še posebej ga moti, kako ta trend, ki zapoveduje, da morajo moški imeti izoblikovano, mišičasto telo, vpliva na dojemanje mladih fantov o svojem telesu in na njihov odnos do vadbe in prehranjevanja. Igralec trdi, da je s svojim telesom zadovoljen, a da je na področju prehranjevanja preizkusil že “vse modne muhe, ki si jih lahko zamislite.”

Foto: Profimedia

Očitno je ta svoj hobi preizkušanja različnih trendov zdaj prenesel tudi na modno področje. Čisto mogoče je idejo za krilo dobil od svojega igralskega kolega Brada Pitta, ki je lansko poletje v rjavi laneni različici promoviral enega od svojih filmov.

Bo to postal novi trend med hollywoodskimi zvezdniki? Mi jih vsekakor raje občudujemo v hlačah.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close