Princesa Diana je bila noro zaljubljena v tega znanega Srba!

10. september 2020

Čeprav je bila poročena samo enkrat in umrla pri 36. letih, so bili številni ljubimci princese Diane tema, ki še vedno zanima javnost.

Lady Di, princesa ljudskih src, bo ostala v zgodovini zapisana po svoji ljubeznivosti, lepoti, dobrodelnemu delu ter po najbolj škandaloznem zakonu z britanski kraljevi družini.

Čeprav je bila poročena samo enkrat, smo vsi že slišali za njene ljubimce, za katere se govori, da je Diana z njimi imela afero. Nekatere zgodbe so verjetno resnične, nekatere pa morda niti ne.

To so bili glavni moški v življenje prelepe princese?

Princ Charles, telesni stražar Berry Mannakee, James Hewitt, James Gillbey, dr. Hasnat Khan, Dodi al Fayed in Slobodan Živojinović.

Mogoče niste vedeli, da je Diana simpatizirala s tem znanim srbskim teniškim zvezdnikom.

Nekdanji teniški as je trdil, da je imel prijateljsko zvezo s princeso Diano, ko je bila še poročena s princem Charlesom. Po Slobodanovih besedah, se je nuno prijateljstvo začelo koncem 80-ih let, ko ga je gledala na turnirju v Wimbeldonu, nato pa sta se zelo zbližala.

Živojinović je dejal, da ga je Diana spremljala s tribun, namesto iz VIP lože, da je bila lahko bližje njemu. V pogovoru za srbske medije, je priljubljeni Boba dejal, da je kraljevo družino spoznal leta 1987 pred dvobojem v Wimbeldonu.

»V najinem prvem razgovoru me je vprašala, ali sem jaz ta tenisač, ki ima najhitrejši servis in jaz sem ji rekel »da«. Zelo hitro potem sva se začela družiti.«

Diana je bila poznana po svoji ljubeznivosti in nežnosti, ki jo je delila med ljudi. Žal pa sama nikoli ni našla prave moške rame, na katero bi se lahko naslonila, in moškega, ki bi jo ljubil za vedno.

Foto: Profimedia

New Report

Close